Närhälsan Bäckefors vårdcentral/jourcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen/Jourcentralen är en liten fungerande primärvårdsenhet med i dag cirka 3650 listade som fortsätter att öka i listningsantal. Där arbetar vi tillsammans vardagar- distriktsläkare, distriktssköterska, sjuksköterska, kuratorer, Rehabkoordinator, psykisk samordnare, psykoterapeut, medicinsk sekreterare, LITA, undersköterska och fotvårdsterapeut. Vi har specialistkompetens inom områdena astma/KOL, hjärta/kärl, diabetes samt livsstil och vi erbjuder även BVC och förebyggande hälsovård samt servar kommunen med läkarinsatser.

Jourcentralen är öppen kvällar, nätter och helger hela dygnet för befolkningen i Dalsland samt andra kommuner.

Vårdcentralen/Jourcentralen ligger vid Dalslands sjukhus i Bäckefors, där vi delar lokaler med bland annat NU-sjukvården och praktikertjänst mitt i det vackra Dalsland med närhet till västkusten och Norge.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen/jourcentralen är mottagnings-arbete, telefonrådgivning och provtagnin, omläggning med mera. Du följer den röda tråden som medansvarig-, kund/patient-, verksamhet -och ekonomiperspektivet.

Om dig

Du är distriktssköterska/sjuksköterska gärna med erfarenhet av mottagningsarbete vid vårdcentral/ jourcentral. Stor vikt läggs vid personlig förmågor så som flexibilitet och en god förmåga till självständigt arbete såväl teamarbete.

Villkor

80 % med dag, kväll och helgtjänstgöring var tredje helg. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Bäckefors
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3230
Kontakt
  • Ingela Sjöberg, Vårdcentralschef, 070 4165885
Facklig företrädare
  • Ulrika Odén, Vårdförbundet, 0724 528045
Publicerat 2019-05-15
Sista ansökningsdag 2019-07-15

Tillbaka till lediga jobb