Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 326/327

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Bli en del av vår spännande framtid!

Göteborg är ett av fyra center i Sverige inom avancerad barn och ungdomskirurgi. Som undersköterska hos oss får du arbeta med pre- och postoperativ omvårdnad av barn i åldrarna 0-16 års ålder. Vi har många olika diagnoser alltifrån medfödda missbildningar till ortopedi och brännskador. Vi har totalt 28 vårdplatser. Vi ser fram emot vår spännande framtid i ett nytt Barnsjukhus med beräknad inflyttning 2020!

Vårt mål är att erbjuda våra patienter en god vård som präglas av att vi arbetar tillsammans i multidisciplinära team. Verksamheten uppmuntrar engagemang och utvecklingsarbeten för barn och familjer. I vårt viktiga utvecklingsskede, förstärker vi nu vårt team med ytterligare en undersköterska.

När du börjar hos oss erbjuds du en individuellt anpassad introduktion under handledning. Utbildningsinsatser och träning av akuta situationer genomförs regelbundet. Oavsett om du är relativt ny i yrket eller har arbetat några år kommer vi att se till att du känner dig trygg i din roll för att ge bästa möjliga vården, och att du blir en i vårt team. Det finns möjlighet till specialisering inom barnsjukvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska. Om du har specialistutbildning inom relevant område är det meriterande.

Vi ser att du söker har en positiv människosyn och en god samarbetsförmåga. Du är flexibel och kan hantera hastigt uppkomna situationer med bibehållet lugn. Du tycker om att vårda barn, ungdomar och deras familjer, och tycker om att försöka förbättra vården för dem.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Intervjuer sker löpande under annonstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-08-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3193
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Lottie Rutgersson , 070- 082 47 82
  • Avdelningschef, Lena Sundquist , 070- 082 58 32
Facklig företrädare
  • Kommunal, Hanna Ahl , 031- 343 45 26
Publicerat 2019-05-15
Sista ansökningsdag 2019-06-05

Tillbaka till lediga jobb