Regionservice, Östra

Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar.

Vi söker dig som motiveras av Regionservice uppdrag – att frigöra resurser till vård och omsorg genom effektiva och kvalitativa servicetjänster. Som Logistiker inom Regionservice får du möjlighet att utveckla både verksamheten och dig själv.

Hos oss gör du skillnad

Som Logistiker kommer du ha förmånen att arbeta med alla våra servicetjänster såsom lokalvård, patienttransporter, materialförsörjning, internlogistik. Tillsammans med kund samverkar vi kring utveckling av Vårdnära Servicetjänster som ska stödja vårdens processer och främja kompetensoptimering. Du förväntas vara drivande i områdets förbättringsarbete och utveckla våra tjänster tillsammans med kund. Eftersom Östra står inför en stor expansion i samband med om och nybyggnation så kommer du att vara en nyckelperson i våra kommande införandeprojekt.

Du rapporterar till, och arbetar på uppdrag av, områdeschefen och har ett nära samarbete med denne och sju servicechefer. Du ingår i ledningsgruppen för Regionservice Område Östra.

Du tycker om att arbeta med ett högt mått av egenansvar, inom de ramar uppdragen medger, och stämmer av med områdeschefen kontinuerligt. Du har en aktiv roll i verksamhetens uppföljning- och utvärderingsarbete och det är en fördel om du är van vid att arbeta med nyckeltalsuppföljning.

Vi söker dig som har:

  • Förmåga att skapa effektiva serviceleveranser
  • Analytisk förmåga
  • Mycket goda kunskaper inom officepaketet
  • Logistikkompetens
  • Självgående med initiativförmåga och vilja att driva utveckling
  • Är strukturerad och pedagogisk
  • Kan arbeta med helhetsperspektiv

För att få bäst förutsättningar för att lyckas med uppdraget som logistiker vid Regionservice Område Östra är det en fördel om du har en högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi, ingenjör, logistik eller någon annan utbildning som tillsammans med erfarenhet bedöms likvärdig. Du bör ha erfarenhet från att arbeta med verksamhetsutveckling i eller i nära anslutning till kunskapsstyrda verksamheter. Meriterade är också om du har erfarenheter från förändringsarbete.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3049
Kontakt
  • Eva-Susan Atterfors, områdeschef, 0700-82 21 81
Facklig företrädare
  • Egil Krog, Vision, 073 312 33 98
Publicerat 2019-05-07
Sista ansökningsdag 2019-05-21

Tillbaka till lediga jobb