Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Avdelning 232

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Avdelning 232 är en ortopedavdelning med 22 vårdplatser där vi arbetar med både akutortopedi och planerad ortopedi av knä och höftproteser. En stor del av vårt arbete består i att hjälpa och stötta patienten i sin rehabilitering och förbereda dem för en trygg hemgång. Ortopedisk vård är en mycket positiv vård där patienterna efter sin operation får en bättre livskvalitet.

Som sjuksköterska på natten arbetar du tillsammans med sjuksköterska och undersköterskor. Vår nattpersonal är ett stabilt gäng med lång erfarenhet.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

Ett roligt och positivt arbete! Regelbunden utbildning och möjligheter till utveckling inom din profession. Vi arbetar två helger av fem.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön samt dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i en extra satsning, vårt Kliniska basår. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktiskt träna moment hos Simulatorscentrum. Dessutom ingår att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens. Läs mer om basåret via denna länk: https://www2.sahlgrenska.se/sv/SU/Jobb-och-framtid/Kliniskt-basar/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Kan diskuteras, men högst 82,36 %
Ort Mölndal/Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2935
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Petra Nordström, 070- 082 49 44
  • Vårdenhetschef, Maria Petersen , 070- 020 77 65
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson , 031- 343 16 08
Publicerat 2019-05-15
Sista ansökningsdag 2019-05-29

Tillbaka till lediga jobb