NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatrisk slutenvård, Avdelning 64

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Är du legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för psykiatrisk specialistvård? Vill du ha ett stimulerande och utvecklande arbete och arbeta tillsammans med kollegor med hög kompetens? Trivs du med att arbeta i team? Då är det dig vi söker!

Avdelning 64
Avdelning 64 har 16 vårdplatser för patienter enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL) och Lagen om Psykiatrisk tvångsvård (LPT). Vi behandlar främst patienter med affektiva sjukdomar som är i behov av inneliggande specialistvård.

Beskrivning
På avdelning 64 erbjuds du möjlighet att utvecklas som sjuksköterska. Vi sätter arbetsmiljö och vårdmiljö högt på agendan och arbetar kontinuerligt med utveckling av vårdkvalité och patientsäkerhet. Du ingår i team med andra yrkeskategorier så som skötare, kurator och läkare.

Målet med vården är att ge patienten ett optimalt dagligt liv där vi ser människan utifrån en helhetssyn som tar hänsyn till såväl fysiska som psykiska och sociala aspekter.

Hos oss har du möjlighet att välja ett schemaalternativ utifrån vad som passar just ditt liv och din vardag.

Vi erbjuder dig valmöjlighet att under en period förlägga din arbetstid till; varannan helg där 85 % av din arbetstid är förlagd till arbetsplatsen och 15 % av din arbetstid ägnas åt reflektion, återhämtning och kompetensutveckling.

Eller så väljer du möjlighet till att arbeta 2 helger av 5, där 100 % av din arbetstid är förlagd till arbetsplatsen.

Som sjuksköterska kommer du också erbjudas möjlighet i schemaplaneringen att förlägga så kallade överlappningsturer på helg där du redan arbetar. Du kommer då ersättas ekonomiskt och kompenseras med ledig vardag.

Ring oss gärna, så berättar vi mer om våra flexibla arbetstidsmodeller!

Kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Du får gärna ha vidareutbildning i psykiatrisk omvårdnad.
  • Du bör vara öppen för förändringar och villig att bidra till utveckling av verksamheten.
  • Vi värdesätter egenskaper såsom flexibilitet god social kompetens där personlig lämplighet, humor och positivt tänkande är en klar merit.

Kliniskt basår
Som nyexaminerad sjuksköterska ingår du i NU-sjukvårdens kliniska basår. Det kliniska basåret är en satsning för att ge nyexaminerade sjuksköterskor en bra start i arbetslivet. Du får bättre möjligheter att utvecklas i din profession och bygga upp en yrkesidentitet genom introduktion, seminariedagar och yrkeshandledning.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om oss. Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2741
Kontakt
  • Jenny Ström Åberg, Avdelningschef , 010-435 06 41
Facklig företrädare
  • Christian Sandberg, Vårdförbundet, 010-435 69 51
Publicerat 2019-09-10
Sista ansökningsdag 2019-10-01

Tillbaka till lediga jobb