Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Gastroenterologisk avdelning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats?

GEA är en gastroenterologisk endoskopienhet som utför endoskopiska undersökningar, såsom, gastroskopi, koloskopi och ERCP i mag-tarmkanalen i såväl diagnostiskt som terapeutetiskt syfte. Vi behöver utöka vår bemanning och söker därför nya medarbetare. På GEA arbetar sjuksköterskor, läkare samt sekreterare. Till GEA kommer patienter både polikliniskt och från vårdavdelningar på sjukhuset. Verksamheten är öppen måndag till fredag på dagtid och är av både planerad och akut karaktär. Som sjuksköterska på GEA arbetar du i ett nära samarbete med läkare inom gastroenterologi och kirurgi i ett patientnära vårdarbete.

Gastroenterologisk endoskopiverksamhet är i ständig medicinsk utveckling. Inom kort kommer screening för kolorektal cancer att införas, vilket gör att vi på GEA behöver expandera och bli fler medarbetare. Nya metoder tillkommer och behovet i framtiden kommer att öka till följd av utökade möjligheter att utföra avancerad terapi i samband med endoskopi. Då Sahlgrenska är ett universitetssjukhus ligger GEA i framkant avseende utveckling och etablering av nya och avancerade metoder inom endoskopi. Redan idag har en förändring skett då flera ingrepp som tidigare utfördes på operationsavdelningar numera framgångsrikt utförs på GEA. 

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska vid gastroenterologisk endoskopienhet såsom omvårdnad och att assistera i samband med gastroskopi och koloskopi. Utöver arbete på sal vid endoskopi ingår en stor del andra arbetsuppgifter såsom administrativa uppgifter, instrumenthantering och iordningställande på sal mellan undersökningar och andra servande arbetsuppgifter i verksamheten.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några års erfarenhet inom gastroenterologisk vård eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från gastroenterologisk endoskopiverksamhet och förmåga att arbeta självständigt i ditt undersköterskearbete. Du har även förmåga att arbeta och ta ansvar i ett team och är flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2019-10-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast - 6 månader
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2597
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Gisela Ringström, 031- 342 80 69
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Isabelle Yalcintas, 070- 508 78 04
Publicerat 2019-04-15
Sista ansökningsdag 2019-04-30

Tillbaka till lediga jobb