Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 369 - Självskadeenheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

En högspecialiserad behandlingsenhet med regionalt uppdrag i uppbyggnadsfas. Avdelningen kommer erbjuda planerad heldygnsvård, konsultationer samt utredningar utifrån ett helhetstänk, där avdelningen har tillgång till ett multimodalt team med olika yrkesprofessioner såsom läkare, sjuksköterska, psykolog, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist med flera. Brukarmedverkan i skilda former kommer vara en integrerad del av avdelningens arbete, bland annat i form av peer support. Vården har sin utgånspunkt i Dialektisk beteendeterapi (DBT) och i ett miljöterapeutiskt kontext. Dina arbetstider är dagtid måndag-fredag.

Vår dietist har blivit förälder och ska under en tid vara föräldraledig. Vi behöver en vikarie för henne på 50 %.

Vad kan vi erbjuda dig?

All personal kommer såväl erbjudas adekvat utbildning för uppdraget liksom fortsatt kompetensutveckling och handledning. Vi erbjuder dig anställningstrygghet och för oss är det viktigt att du trivs på jobbet och med dina arbetskamrater. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat hälsofrämjande aktiviteter i anslutning till arbetet och föräldrapenningtillägg.

Om tjänsten

Som dietist kommer du att arbeta både individuellt och i grupp med kostrådgivande samtal/föreläsningar. Dessa ska bidra till att förbättra patientens fysiska och psykiska hälsa och att öka färdigheter i att minska sin fysiska och psykiska sårbarhet. Du kan också komma att leda andra psykopedagiska grupper tillsammans med annan yrkeskategori från teamet.

Om dig

Vi söker dig som har dietistexamen och erfarenhet från arbete med personer med komplicerat förhållande till mat/ätande/vikt.

Meriterande för tjänsten är:
- Grundläggande psykoterapiutbildning motsvarande steg 1 - KBT
- MI
- grundutbildning och/eller Intensive DBT
- erfarenhet från psykiatrisk vård.

Du har ett genuint intresse och engagemang för avdelningens målgrupp. Du kan hålla dig lugn i känslomässigt påfrestande situationer. Du har ett icke-värderande förhållningssätt och delar antagande om att alla beteenden är funktionella, att alla människor gör så gott de kan och att alla samtidigt behöver anstränga sig mer.

Du är problemlösningsfokuserad, har god social kompetens och god pedagogisk förmåga. Du har lätt för att samarbeta, hög flexibilitet, mod att närma dig människor och samtidigt förmåga att observera dina personliga gränser. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2019-08-05 - 2019-12-31
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2587
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Nina Pedersen, 070- 082 34 46
Publicerat 2019-04-15
Sista ansökningsdag 2019-04-29

Tillbaka till lediga jobb