Närhälsan Skene Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet
Som chef för vårdcentralen har du det samlade ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. En av dina viktigaste uppgifter är att, tillsammans med medarbetarna, ständigt utveckla och förbättra verksamheten för att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Som chef har du alltid kundens bästa som ledstjärna och är verksamhetens ansikte utåt. Du ingår även i ledningsgruppen för Närhälsan primärvårdsområde 7 och verkar för hela områdets utveckling. Du samverkar med sjukhus och kommun samt med lokala intressegrupper.

Om oss
Närhälsan Skene vårdcentral ligger i Skene i natursköna Marks kommun med goda kommunikationer till Göteborg, Borås och Varberg. Vårdcentralen har ca 12 200 listade patienter. Vi är 35 medarbetare som arbetar i fina nyrenoverade lokaler. Vi har en bra sammanhållning och tar ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid att alla ska trivas, då det är vår övertygelse att det gynnar våra patienter.

Närhälsan Skene vårdcentral har nu gått in i en spännande utvecklingsfas tillsammans med Södra Älvsborgs Sjukhus och Marks kommun. I ett så kallat närvårdscentrum kommer alla tre aktörer ha ökad samverkan i frågor som rör barn och unga samt äldre multisjuka patienter.

Du kan läsa mer om Närhälsan Skene vårdcentral på vår hemsida: http://narhalsan.se/skenevardcentral

Om dig
Du som söker har högskoleutbildning, chefs- och ledarutbildning samt gedigen erfarenhet som chef. Du bör också ha erfarenhet inom hälso- och sjukvårdsområdet. Du känner dig trygg i din chefsroll, är kommunikativ samt mål- och resultatinriktad. Genom din förmåga att skapa engagemang och delaktighet driver du utvecklingen framåt.

Övrigt
Chefsrekrytering inom Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning av aktuell kandidat vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt avtal.
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2524
Kontakt
  • Maritha Bäck, Primärvårdchef , Tel. 070 516 21 46.
Facklig företrädare
  • Helene Hansson, Vision, tel. 070-082 27 31, Rebeka Arnljots, Läkarförb. 073-569 90 43
  • Ann-Christin Johansson, Vårdförb. 076-141 22 07, Marie Gustafsson, Kommunal, 070-020 77 83
  • Mattias Hjelm, Ledarna, tel. 010-441 65 30, 070-239 07 10
Publicerat 2019-04-16
Sista ansökningsdag 2019-05-05

Tillbaka till lediga jobb