Närhälsan Opaltorget vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Opaltorget vårdcentral är belägen vid Opaltorget i Västra Göteborg och har ca 7500 listade patienter. Vårdcentralens listade speglar stadsdelens demografi med en variation av olika kulturer, socioekonomi och åldrar.

Vårdcentralen består av ca 20 engagerade medarbetare med olika professioner. Närhälsan Opaltorget vårdcentral är under utveckling där vårdcentralen samt BVC och kommande familjecentral planerar flytta in i nybyggda lokaler 2020.

Vill du läsa mer om oss kan du göra det på vår hemsida: http://www.narhalsan. se/opaltorgetvardcentral

Om arbetet

I ditt arbete möter och vägleder du våra kunder och patienter i telefon och på vårdcentralen. Arbetet är mycket varierande med ett tydligt patientfokus. Du blir del av ett team som arbetar för invånarnas hälsa genom rådgivning, telefonrådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete. Du kommer även att arbeta med vårdplanering samt hembesök.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård och ett genuint intresse av att arbeta inom primärvård. Har du tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral är det meriterande.

Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom flexibilitet, hög samarbets- och organisationsförmåga. Vi ser att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2506
Kontakt
  • Malin Fernvall, Vårdcentralchef, Tfn 0700-82 58 91
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2019-04-10
Sista ansökningsdag 2019-05-01

Tillbaka till lediga jobb