Närhälsan Kongahälla vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Nordmanna vårdcentral flyttar i maj till nybyggda Kongahälla Center och byter då namn till Närhälsan Kongahälla vårdcentral.

Närhälsan Nordmanna vårdcentral är idag en väletablerad, trevlig vårdcentral i Kungälv med drygt 4200 listade patienter. Närhälsan Kongahälla vårdcentral erbjuder mycket bra pendlingsmöjligheter med Kungälvs resecentrum i direkt anslutning, alldeles vid E6. Rehab, Ungdomsmottagning, Barnmorskemottagning och Habilitering & Hälsa kommer att flytta in samtidigt vilket kommer att ge möjlighet till nya samarbetsformer. Det kommer även att finnas Vaccinationsmottagning. Sahlgrenska universitetssjukhuset kommer att öppna Ögonmottagning.

Efter flytt beräknar vi så småningom komma upp i ca 8000 listade. Vid utformningen av den nya vårdcentralen har stor vikt lagts vid nytänkande, logistik i vårdflödet samt patient- och personalfokus. Eget inflytande och stor möjlighet att påverka arbetstider, planering och tidbok anser vi vara en förutsättning för en god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid att alla ska trivas så det är vår övertygelse att det gynnar våra patienter.

Om arbetet

I arbetet som fotvårdsspecialist hos oss kommer du arbeta med medicinsk fotvård, förebygga fotskador, behandla fotproblem och sekundärt avlasta och skydda läkta fotåkommor och preventiv vård. Till största delen arbetar du självständigt med egen mottagning men du är också en del i teamarbetet på vårdcentralen. Du deltar aktivt i verksamhetens utvecklings/förändringsarbete. Möjlighet till att hyra lokalen upp till 100% för egen verksamhet finns.

Om dig

Undersköterske- och fotvårdsspecialistutbildning/medicinsk fotvård är ett krav. Vi ser att du har praktisk erfarenhet av medicinsk fotvårdsbehandling. Vi söker dig som har god förmåga att arbeta både självständigt och i team, är flexibel och kan göra självständiga bedömningar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60-75%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2343
Kontakt
  • Maria Fasth, vårdcentralschef, 010-4733809
Facklig företrädare
  • Anneliz Hjelte, Kommunal, 010-4415042
Publicerat 2019-04-15
Sista ansökningsdag 2019-04-29

Tillbaka till lediga jobb