Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

Verksamhet Reumatologi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en regionklinik och huvudenhet för högspecialiserad vård i Västra Götaland. Verksamheten bedrivs både på Sahlgrenska sjukhuset och Mölndals sjukhus, inom sluten- och öppenvård samt dagsjukvård.

Vid kliniken finns cirka 145 anställda varav 25 är administrativ personal som är underställd enhetschefen.

Arbetsuppgifter

Inom verksamheten förekommande vårdadministrativa arbetsuppgifter såsom medicinsk dokumentation och övrig administrativ service. Vårt journalsystem är Melior och vi använder digital diktering, MedSpeech. Registrering i vårt patientadministrativa system Elvis och diagnosklassificering enligt ICD-10-SE. Receptionsarbete kan komma att ingå.

Kvalifikationer

Du har vårddokumentationsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. God vana vid Officepaketet är ett krav.
Det är meriterande om du har klassifikationsutbildning samt utbildning i handledarskap.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra människor, är strukturerad och ansvarskännande. Du trivs med att arbeta flexibelt både självständigt och i team samt har ett positivt tänkande. Är du dessutom öppen för förändringar och nytänkande så finns det goda möjligheter för utveckling.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg/Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/3082
Kontakt
  • Enhetschef Anne-Marie Nilsson, 031-342 60 45, 0736-25 44 23
Facklig företrädare
  • Vision, Kristina Lund, 031-342 88 79
Publicerat 2013-09-10
Sista ansökningsdag 2013-09-30

Tillbaka till lediga jobb