Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatri psykos, Avdelning 241

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Har du lätt för att strukturera ditt arbete och arbeta processinriktat? Är du en god kommunikatör som på ett engagerat sätt får dina kollegor att känna sig delaktiga? Om svaret är JA på ovanstående frågor vill vi mer än gärna träffa dig så fort som möjligt!

Vilka är vi?

  • En avdelning där våra högst prioriterade mål handlar om att skapa en god arbetsmiljö med nära till skratt.
  • En avdelning där vi sätter patienten i fokus och tror att ett gott bemötande är nyckeln till framgång tillsammans med en stor portion kompetens.
  • En avdelning som aktivt vill jobba med utveckling och kvalitetsarbete.

Inom ramen för din tjänst kommer du utöver det kliniska arbetet på avdelningen har ett särskilt uppdrag om cirka 40 % med fokus på utveckling och kvalitetsarbete. Du kommer att arbeta dagtid måndag – fredag och vara en del av avdelningens ledningsarbete. Önskvärt är att du har erfarenhet från att driva projekt och har arbetat med utvecklingsfrågor.

Om oss

Inom Psykiatri Psykos finns fyra avdelningar för patienter med psykosdiagnos. Vi bedriver slutenvård och har 10-13 platser på varje avdelning. Våra patienter befinner sig i den akuta fasen av sjukdomen och vi arbetar med att normalisera dygnsrytmen, skapa lugn och trygghet och ge dem förståelse för sin sjukdom.

På avdelningarna arbetar vi med personcentrerad psykosvård som ger patienterna möjlighet att vara delaktiga i sin vård. Att involvera anhöriga och utveckla stödet till dem är också något vi ständigt jobbar på. Vi lägger också stor vikt vid att förnya oss och hitta nya behandlingsmetoder - i enlighet med nationella riktlinjer och klinisk forskning.

Vi vill såklart fortsätta att leverera en psykosvård i toppklass och bli ännu bättre och vi tror att du som sjuksköterska med kunskap och ett genuint intresse för utveckling ock kvalitetsarbete kan bli en viktig del i vårt arbete framåt.

Vill du veta mer så ring vårdenhetschef Daniela Andreoli Göransson.

Vi ser fram emot din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1911
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Daniela Andreoli Göransson , 070- 081 69 81
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Matilda Eriksson, 031- 342 05 72 eller 070- 082 47 61
Publicerat 2019-03-15
Sista ansökningsdag 2019-04-30

Tillbaka till lediga jobb