Närhälsan Kungshamn vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen Kungshamn är en vårdcentral i stark utveckling och har ca 25 medarbetare med olika profession och ansvar. Vi arbetar i team och med ständiga förbättringar inom alla delar av vår verksamhet. Vår målsättning är att kunna ge god service till våra patienter som valt att lista sig hos oss. Vi har idag ca 5000 listade patienter. Vi har högt ställda mål där vi vill ge våra patienter/kunder hög tillgänglighet, god vård och bra bemötande.

Om arbetet

Att vara distriktssköterska/sjuksköterska hos oss på Kungshamn vårdcentral är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Du kommer att arbeta med egen mottagning, det ingår också telefonrådgivning på läkarmottagning till viss del. Som en del i teamet kommer du att arbeta fortlöpande med utvecklingsarbete. Vi har en trygg och kompetent grupp av sköterskor som arbetar med ett stort eget mandat och samarbetet med övriga är mycket förtroendefullt. Detta ger en hög kvalitet i den vård vi erbjuder våra listade patienter.

Om dig

Du är utbildad sjuksköterska eller distriktssköterska, tidigare erfarenhet av vårdcentralsarbete eller annat mottagningsarbete är meriterande. Du är flexibel, ansvarstagande och intresserad av att förbättra och utveckla verksamheten för att skapa ett mervärde för våra kunder och en god arbetsmiljö bland medarbetarna. Du trivs både med att arbeta ensam och i team och har lätt för att skapa goda relationer. Du ska dela Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig - Omtänksam - Nytänkande.

Övrigt

Tjänsten omfattar hel- eller deltid semestervikariat eller timanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2019-08-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungshamn
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1888
Kontakt
  • Bengt Asplén, Vårdcentralschef, 070-3276930, bengt.asplen@vgregion.se
  • Carin Henningsson, Teamsamordnare, carin.henningsson@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Ulrika Odén, Vårdförbundet, 0724 528045
Publicerat 2019-03-15
Sista ansökningsdag 2019-03-29

Tillbaka till lediga jobb