Barnmorskemottagningen Bergsjön

Regiongemensam hälso- och sjukvård är en ny förvaltning i regionen. Våra verksamheter har en stor bredd med inriktning regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nu har du möjlighet att bli en del av oss och vara med på vår spännande uppstart och utveckling.

Vi söker nu en barnmorska till Bergsjön barnmorskemottagning.

Om oss

Bergsjön barnmorskemottagning är en del av område M4 som bland annat omfattar barnmorskemottagningarna i Göteborg. Hela området är HBTQ diplomerat och vi arbetar enligt ISO ledning och kvalitetssystem 9001:2015. Vi arbetar med ständiga förbättringar och tar vara på din initiativkraft.

Barnmorskemottagningen Bergsjön är en växande och trivsam mottagning, belägen på Rymdtorget med mycket goda kommunikationer. Området är mångkulturellt, vilket är både spännande och utvecklande att arbeta i då våra patienter till 95 % kommer från utomnordiska länder. Mottagningen ingår i en väletablerad och fungerande familjecentral och arbetsgruppen består av 6 barnmorskor och en undersköterska.

Läs om våra förmåner på http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/Medarbetarportalen/

Om arbetet

Som barnmorska arbetar du självständigt med reproduktiv och sexuell hälsa med arbetsuppgifter som graviditetsövervakning, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, STI-förebyggande arbete och gynekologiska cellprovskontroller.  Då vi ingår i en familjecentral är samverkan en självklar del av arbetet. Även telefonrådgivning, handledning av studenter och viss kvällstjänstgöring ingår. 

Samtidigt som du arbetar självständigt, får du ett gott stöd av dina kollegor.

Om dig

Du ska vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt för preventivmedel.

Som person är du självständig, flexibel, har en god samarbetsförmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl kunder som medarbetare är en självklarhet.  Du har ett intresse av att vara med och utveckla arbetet på mottagningen och levar upp till våra kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Vi söker dig som ser glädjen i utmaningarna med att arbeta i ett mångkulturellt område, med människor från världens alla hörn.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på barnmorskemottagning.

Villkor

Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt Överenskommelse
Löneform Månadslön, Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1886
Kontakt
  • Eva Byström, Enhetschef, 0700 - 82 51 14
Facklig företrädare
  • Marie Öberg Flood, Vårdförbundet , 0706 - 01 93 51
Publicerat 2019-03-15
Sista ansökningsdag 2019-04-07

Tillbaka till lediga jobb