Hjärtintensivvårdsavdelning 92-93 / Ambulans- och prehospital sjukvård

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du vara med att starta upp det vi tror är en del av vår framtid?

Verksamhets- och arbetsbeskrivning

Hjärtintensivvårdsavdelning, HIA 92-93, bedriver högspecialiserad vård med rikssjukvårdsuppdrag samt avancerad länssjukvård. Vi har en akutsjukvårdsinriktning med ett stort in- och utflöde av patienter med olika kardiologiska sjukdomar från akutmottagning, direktinläggning via ambulansen och från övriga Västra Götalandsregionen. Vi vårdar patienter som behöver utökad övervakning till exempel i samband med en akut hjärtinfarkt och patienter med avancerad hjärtsjukdom så som hjärtsvikt och allvarliga arytmier. På våra HIA-platser bedrivs avancerad hjärtsjukvård.

Ambulansverksamheten är indelad i tre enheter; ambulanssjukvård, liggande sjuktransport och organtransport. Uppdraget för verksamheten är att hitta rätt vårdnivå för varje patient. Det kan vara akutmottagning, primärvård, kontakt med kommunen eller råd om egen vård och behandling. Vår vision är att vara nationellt ledande när det gäller att utveckla den moderna ambulanssjukvården. Vi vet att detta bara kan nås genom att fortsätta forma en verksamhet som är öppen för nya idéer och nya sätt att möta framtida krav och utmaningar. En viktig förutsättning är integration med sjukhuset då ambulanssjukvården är första delen i vårdkedjan.

Det finns goda möjligheter till utbildning/utveckling inom våra enheter.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet. Tidigare erfarenhet inom hjärtsjukvård är meriterande. Du ska ha god fysisk förmåga. Vi kontrollerar intyg avseende simkunnighet och du genomgår fys- och körtest. Körkort lägst behörighet B är ett krav.

Denna roll passar dig som trivs med utmaningar, ett tempoväxlande arbete och som har en förmåga att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter det intressant?

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1884
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Camilla Rumin, 072-507 41 92
  • Vårdenhetschef, Mikael Olausson, 070-082 27 83
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Malin Lund, 070-020 79 21
  • Vårdförbundet, Timothy Campbell, 031-342 10 00
Publicerat 2019-03-15
Sista ansökningsdag 2019-04-18

Tillbaka till lediga jobb