Närhälsan Eriksberg rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Eriksberg Rehabmottagning är en väletablerad rehabiliteringsmottagning centralt belägen vid Eriksbergstorget på Hisingen. Hos oss arbetar en stor arbetsgrupp bestående av sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logoped och kanslister där vi har en stor kunskapsbredd. Vi arbetar polikliniskt med alla typer av skador, vi har också gruppverksamhet och ett neurovårdteam. Förutom verksamheten på vår mottagning har vi även kollegor som arbetar på olika vårdcentraler.

Du kan läsa mer om oss på vår http://www.narhalsan.se/eriksbergrehabmottagning.

Om arbetet

Du erbjuds en stimulerande och flexibel tjänst med utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifterna består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av personer i alla åldrar, såväl individuellt som i grupp. Arbetet bedrivs i huvudsak på mottagning samt på friskvårdsanläggning med bassäng. Vid behov kan tillfälliga behandlingsinsatser erbjudas i hemmet. Det ställs höga krav på yrkeskompetens och självständighet samtidigt som du ska ha förmåga att samverka med övriga på enheten. Som alla medarbetare kommer du att ingå i mottagningens utvecklingsarbete. Att prova ut och förskriva hjälpmedel samt att handleda studenter ingår också.

Om dig

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast gärna med erfarenhet från primärvård. Du kan arbeta självständigt men även samarbeta i team. Du tar initiativ, har ett positivt förhållningssätt och intresse för att arbeta med människor. Vi ser också att du, tillsammans med oss, har ett intresse för verksamhetsutveckling. Är du dessutom intresserad av att arbeta med triagering på vårdcentral och tycker att det är roligt att arbeta fram nya arbetssätt att möta upp vårt ökade patientflöde är det ytterligare en merit. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper så som flexibilitet, samarbets- och initiativförmåga.

Villkor

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1856
Kontakt
  • Anna Bondjers, Enhetschef, 070-774 30 32
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0736 - 63 68 89
Publicerat 2019-03-15
Sista ansökningsdag 2019-04-05

Tillbaka till lediga jobb