Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta hos oss på Närhälsan Svenljunga vårdcentral, som är en lagom stor, trevlig och centralt belägen vårdcentral. Vi är cirka 30 anställda med ett gott samarbete och vi har ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar. Hos oss erbjuds du en positiv arbetsmiljö med humor och laganda.

Arbetsuppgifter
Förutom journalskrivning ingår administrativa arbetsuppgifter och till viss del kassa- och receptionsarbete samt fakturahantering. Du kommer också att vara systemadministratör med uppgift att underhålla journalsystemet Profdoc och övriga datasystem samt administrera vår hemsida.


Kvalifikationer
Du ska ha utbildning i vårddokumentation och gärna några års erfarenhet som läkarsekreterare. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i Profdoc och har vana från arbete i kassa/reception.
Vi tycker det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta samt lyhörd inför både patienter och medarbetare.


Här kan du läsa mer om Närhälsan Svenljunga vårdcentral:
narhalsan.se/svenljungavardcentral

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Svenljunga
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2981
Kontakt
  • Vårdcentralschef Olga Högström, , tfn 0325-61 91 14, 0702-18 03 99
Facklig företrädare
  • Helene Hansson, Vision,, 033-29 73 14, 0700-82 27 31
Publicerat 2013-09-03
Sista ansökningsdag 2013-09-16

Tillbaka till lediga jobb