Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Reumatologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker nu en verksamhetsutvecklare som tillsammans med verksamhetschef, ledningsgrupp och medarbetare kan driva arbetet med patientsäkerhet, kvalitet och utveckling.

Om oss

Verksamhetsområde Reumatologi inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset utgör huvudenhet för högspecialiserad reumatologi i Västra Götalandsregionen (VGR). Verksamheten består av en slutenvårdssektion som innehåller vårdavdelning, behandlings-, klinisk forsknings- och prövningsenhet. Slutenvårdssektionen är placerad på Sahlgrenska sjukhuset. Öppenvårdsverksamheten som är lokaliserad på Sahlgrenska sjukhuset och Mölndals sjukhus, innehåller mottagning, teamverksamhet och dagrehabilitering med mera.

Inom verksamheten följs cirka 7500 patienter upp och ungefär 3000 personer bedöms årligen vid ett nybesök. På Reumatologkliniken arbetar totalt 160 medarbetare. Vår vision är att vara ett kunskapscentrum i världsklass.

Om tjänsten

Som verksamhetsutvecklare är du en del av ledningsgruppen och är direkt underställd verksamhetschefen. Du driver arbetet med patientsäkerhet och kvalitet via vårt patientsäkerhetsutskott men också i direkt samarbete med chefer. Du leder och övervakar verksamhetens avvikelsehantering och deltar i genomförandet av risk- och händelseanalyser.

Du har en viktig roll i att stimulera och initiera lokala förbättringsarbeten med metodkunskap och energi. Med helhetsperspektiv på verksamheten kommer du också kunna främja effektivisering och samarbete mellan verksamhetens enheter. Du följer och sammanställer information rörande kvalitetsmått och mätetal för verksamheten. I tjänsten ingår att medverka i områdesövergripande nätverk.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har högskoleutbildning och erfarenhet av projektledning. Du ska också ha kompetens inom förbättrings- och utvecklingsarbete. Vård- och ledarerfarenhet är meriterande liksom förmåga att använda olika kvalitetsverktyg.

Som person ser vi gärna att du är initiativrik, van att arbeta självständigt och kan analysera och sammanställa data. Du är bra på att engagera, inspirera och motivera andra i arbetsprocesser. Stor vikt kommer läggas vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1281
Kontakt
  • Verksamhetschef, Katarina Almehed, 076-940 26 15
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Indira Antonsson , 031-342 11 15 eller indira.antonsson@vgregion.se
  • SACO, Linnea Höper , 073-726 41 78
  • Vision, Kristina Lund, 031-342 88 79
Publicerat 2019-03-14
Sista ansökningsdag 2019-03-31

Tillbaka till lediga jobb