Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

Psykiatrisk mottagning Öckerö tar emot vuxna patienter med såväl psykos- och allmänpsykiatriska diagnoser som patienter med beroendeproblematik. Mottagningen vänder sig i första hand till boende inom Öckerö kommun, som med sina tio öar har drygt 12 000 invånare. Patienter kommer till oss via remiss, i samband med slutenvårdsepisod, eller söker själva via en så kallad egenanmälan. Samverkan med för patienten viktiga personer, berörda slutenvårdsavdelningar, liksom lokala vårdgrannar är en av hörnstenarna i patientarbetet och Öckerös socialpsykiatriska vård- och behandlingsmodell.

Personalgruppen består sammantaget av nio personer (inklusive chef och sekreterare) i ett tvärprofessionellt sammansatt team. Arbetet på Öckerömottagningen är omväxlande och stimulerande och präglas av såväl ett tydligt lagarbete som en hög grad av självständighet.

Arbetsuppgifter

Utredning/behandling av mottagningens målgrupper, såväl på mottagningen som via hembesök. Konsultation, handledning och utbildning ingår som en del av arbetsuppgifterna liksom nätverksarbete och samverkan med vårdgrannar. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning och flerårig yrkeserfarenhet
inom psykiatri. Körkort är också ett krav. Grundläggande psykoterapiutbildning är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet liksom flexibilitet och förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Öckerö
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2924
Kontakt
  • Verksamhetssamordnare Mathias Alvidius , 031-343 69 38
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Katarina Kullenberg Åke , 031-343 80 42
Publicerat 2013-08-22
Sista ansökningsdag 2013-09-05

Tillbaka till lediga jobb