Regionservice, Tvätteriet Alingsås

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med på vår spännande resa när vi utvecklar vår produktion för att möta framtiden. Hos oss får du vara med och göra skillnad för människor och samhälle samtidigt som du utvecklas i ditt yrke.

Arbetsbeskrivning

I rollen som operativ inköpare ansvarar du för avrop/beställning utav Tvätteriets sortiment och tillsammans med Inköp tar du fram kravspecifikationer vid upphandling. Du ansvarar också för att lager och sortimentet optimeras och att lagervärde och omsättningshastigheter efterlevs. Genom uppföljning säkerställer du avropskvantitet utifrån kundernas behov och interna nyckeltal för optimering utav lager. För att säkra vår utveckling omvärldsbevakar du och håller dig uppdaterad om tillämpliga standarder, förordningar och lagar.

Andra förkommande arbetsuppgifter:

  • Analyser av marknad och trender
  • Säkra att textilier och tvättprocess går hand i hand
  • Statistikuppföljning för inköp, lager och produktion
  • Tvätteriets representant i regionala och nationella råd
  • Projektledning

Du har många kontaktytor både internt med kunder och Västra Götalandsregionens inköpsorganisation samt deltar i nätverk med externa parter.

Du bidrar med din kompetens och engagemang

För att lyckas i denna roll har du eftergymnasial utbildning inom lager och logistik och/eller textilutbildning, alternativt arbetserfarenhet som bedöms likvärdig. Du har god analytisk förmåga och lätt för att lära och ta till dig nya IT-system. Arbetet kräver att du har förmågan att planera, prioritera och disponera ditt eget arbete med god struktur. Du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga och trivs med att ha många kontaktytor både internt och externt. Vidare drivs du av att utvecklas och att lära och lära ut.

Det är meriterande med erfarenhet av inköp och kunskap inom hållbarhet och CSR.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1067
Kontakt
  • Malin Schiller, 0322-669800
Facklig företrädare
  • Egil Krog, Vision, +46733123398
Publicerat 2019-02-12
Sista ansökningsdag 2019-03-03

Tillbaka till lediga jobb