Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatrisk utredningsmottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Psykiatrisk utredningsmotttagning i Mölndal, Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU) är en del av Västra Götalandsregionen. Psykiatrisk Utredningsmottagning står inför att utöka och utveckla verksamheten. Idag är vi en enhet inom verksamhet Psykiatri Psykos som utför en första bedömning/utredning av de mer komplicerade remisserna som kommer till verksamheten. I teamet ingår läkare, skötare och sjuksköterska.

Vårt arbete har varit värdefullt och uppskattat av övriga enheter inom Psykiatri Psykos. Nu kommer vi att utöka den möjligheten även för remisser inom verksamhet Beroende.

Vi söker nu sjuksköterska, psykolog och läkare som vill vara med och utveckla teamet tillsammans med oss.

Om tjänsten

På mottagningen kommer du att få arbeta i ett team i nära samarbete med kollegor, där engagemanget för patienten är stort och där ditt arbete värdesätts. Eftersom enheten är under utveckling får du också chansen att vara med och utforma arbetssätt och rutiner. Du får även möjlighet att arbeta i nära samarbete med öppenvårdsmottagningar som tillhör Psykiatri Psykos och Beroende. Att du som medarbetare får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och kompetens är självklart och viktigt för kliniken.

Du kommer att vara en del i arbetet med att göra fördjupade bedömningar av vilka symtom och problem som dominerar för de personer som kommer på remiss till mottagningen, för att utifrån den bedömningen besluta om vidare hantering av remissen.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av utredningsarbete och att du har erfarenhet av att arbeta med patienter med psykiatrisk problematik. Specialistutbildning är meriterande.

Du har god förmåga till teamarbete och att arbeta självständigt. Du är intresserad av utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1066
Kontakt
  • Enhetschef, Marianne Andersson, 070- 020 64 26
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Matilda Eriksson, 070- 082 47 61 / 031- 342 05 72
Publicerat 2019-02-12
Sista ansökningsdag 2019-02-26

Tillbaka till lediga jobb