Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Intervention 2 Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Intervention 2 är en enhet, som om du vill arbeta med en patient i taget men ändå känna puls, måste prova. Vi arbetar med kranskärlsröntgen och pci (stent i kranskärlen), men även mer avancerad intervention som percutana klaffar (TAVI), förmakspluggar och mitralisclip. Dagarna här består av en blandning av planerade patienter och akuta hjärtinfarkter. Vi har förmånen att arbeta i helt nya högteknologiska salar på Bild och Interventionscentrum. Här har vi alla förutsättningar att fortsätta utveckla vår enhet.

Vad kan vi erbjuda?

Vi arbetar kontinuerligt med vidareutbildning för våra sjusköterskor bland annat hjärtkurser som erbjuds av utvecklingscentrum på Sahlgrenska, men även mer specifika utbildningar mot nya metoder på enheten. Vi har individuell schemaplanering.

Om arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på intervention 2 blir du upplärd som omvårdnadsansvarig sjuksköterska eller assisterande sjuksköterska. Som omvårdnadsansvarig har du ansvar för patienten under behandlingen. Majoriteten av patienterna är vakna vilket innebär att man hela tiden stämmer av patientens upplevelser. Ditt ansvar är att se till att patienten har det bra, administrera läkemedel, dokumentera samt plocka fram sterilt material. Som assisterande sjuksköterska är du sterilklädd. Du förbereder patienten, tvättar, klär och assisterar läkaren under behandlingen. Arbetet mellan patienterna utförs gemensamt.

Om dig

Vi söker engagerad sjuksköterska som är vana att arbetar med patienten i fokus. Det är meriterande om du erfarenhet inom kardiologi eller IVA. På enheten krävs att man är flexibel och ställer upp för varandra.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1057
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Sofia Mollqvist, 0700-878977
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Hannaleena Lauri, 031-3422229
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-02-25

Tillbaka till lediga jobb