Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedteknik och sterilteknik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Tre nya steriltekniska enheter inom en gemensam organisation kommer att stå färdiga vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset de närmaste åren: Mölndals steriltekniska enhet invigdes i augusti 2015, Sahlgrenska våren 2016 samt Östra som är planerad under 2019. Detta kommer att ge förutsättningar för moderna, effektiva sterilprocesser, rationella flöden, hög kvalitet och bra arbetsmiljö. Vi utökar verksamheten och söker nu fler tekniker/steriltekniker för placering vid Mölndals sjukhus

Vi på sterilteknik är ett gott gäng som tillsammans strävar efter att bli Sveriges bästa sterilcentral och vi är på god väg! För att lyckas med detta söker vi nu fler drivna medarbetare som vill vara med och utveckla verksamheten. Börjar du hos oss kommer du in i en arbetsgrupp där vi har ett öppet klimat, högt till tak och en hjärtlig stämning med många skratt!

Om tjänsten

Som tekniker/steriltekniker kommer du att arbeta i en produktion med tre huvudprocesser, disk/desinfektion, packning/autoklavering, lager/utlämning.

Vi arbetar med sterilisering av operationsinstrument, disk, desinfektion, instrumentvård/kontroll, packning, sterilisering samt utlämning av gods till sjukhusets olika enheter. Dessutom ingår särskilt ansvar för utrustning/arbetsprocesser.

Stor fokus ligger på noggrannhet, kvalitet och att kunna arbeta förebyggande men även att analysera avvikelser och fel som uppkommer i produktionen.

Vi tillämpar ISP (Individuell schema planering) vilket tillåter medarbetaren själv att planera sitt schema utifrån givna ramar av arbetsgivaren. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och kvällstid samt helgtjänstgöring, i dagsläget ingår det i ramarna att arbeta minst två kvällar i veckan.

Om dig

Vi söker dig som har godkänd gymnasial utbildning och gärna någon eftergymnasial utbildning, exempelvis steriltekniker, utbildning med inriktning produktionsteknik, vård eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.

Du som söker har erfarenhet av arbete i produktionsintensiv verksamhet. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och patientsäkerhet och det är därför meriterande om du i någon av dina tidigare erfarenheter har arbetat med renrum alternativt i steril verksamhet med hög hygienstandard. Även erfarenhet av arbete med läkemedelsproduktion eller livsmedelsteknisk verksamhet är meriterande.

Som person är du tekniskt intresserad, driven, serviceinriktad och trivs med att arbeta i team men du kan arbeta självständigt, är kvalitetsmedveten och har hög känsla för noggrannhet.

Som person tror vi att du är flexibel, stresstålig och trivs med ett arbete i högt tempo. Tar initiativ och engagerar dig för att få verksamheten att utvecklas. Arbetet innehåller tunga lyft så god fysik är en förutsättning. Du har teknikintresse samt goda datakunskaper.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1055
Kontakt
  • Enhetschef, Anis Jabbour , 073- 585 68 48
Facklig företrädare
  • Kommunal, Karin Andersson , 031- 343 06 52
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-02-25

Tillbaka till lediga jobb