Närhälsan Skene Närakut

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Närhälsan har nu gått in i en spännande utvecklingsfas tillsammans med Södra Älvsborgs Sjukhus. En Närakut kommer att starta som ett pilotprojekt under april månad, med syftet att korta väntetiderna till akuta vårdbesök till både primärvård och sjukhus. Närakuten är en förstärkt jourcentral med bättre tillgång till provtagning, röntgenundersökningar och konsultation av specialistläkare på sjukhus. Närakuten är belägen i samma byggnad som Södra Älvsborgs Sjukhus Skene och Närhälsan Skene vårdcentral. Skene ligger i natursköna Marks kommun med goda kommunikationer till Göteborg, Borås och Varberg.

Om arbetet
Vi erbjuder dig ett varierande och stimulerande arbete på Närakuten som är öppen vardagskvällar och helger. Du arbetar i team med läkare och sjuksköterska och dina arbetsuppgifter innefattar bland annat provtagning, EKG-tagning och såromläggning. Om du vill kan du kombinera tjänstgöringen på Närakuten med arbete dagtid på någon av Närhälsans vårdcentraler i området.

Om dig
Du som söker är utbildad undersköterska med erfarenhet av laboratoriearbete samt arbete i Asynja Visph. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder, patienter och kollegor är en självklarhet för dig.

Villkor
Anställningen är tidsbegränsad under projekttiden med möjlighet till förlängning

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt avtal
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1050
Kontakt
  • Karin Blom, Enhetschef, tel. 076-133 32 57
Facklig företrädare
  • Marie Gustafsson, Kommunal, tel. 070-020 77 83
Publicerat 2019-02-12
Sista ansökningsdag 2019-02-26

Tillbaka till lediga jobb