Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MGAÖ, Medicinmottagning

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss 

Medicinmottagningen består av flera specialiteter (diabetes, gastro, hjärt/kärl, hypertoni, tromboembolism, hematologi) där läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fotterapeut och dietist har egna mottagningar samtidigt som vi arbetar i team runt patienten.

Om tjänsten

Som dietist på mottagningen ligger fokus i huvudsak på kolhydratberäkning, kostrådgivning och motiverande samtal för patienter med diabetes typ-1. Du har gruppinformation till hjärtpatienter dels i storgrupp och dels i mindre grupper, men även enskilda besök. Patienter som tillhör gastrosektionen träffar du också på mottagningen och då är det framförallt patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar, leversjukdomar men också patienter med celiaki.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad dietist med några års erfarenhet. Arbete från mottagningsverksamhet och/eller erfarenhet av diabetespatienter är meriterande.

Vi ser att du tycker om att arbeta i team. Mottagningen har ett mycket gott arbetsklimat med en stor kollegial gemenskap vilket ställer krav på en mycket god samarbetsförmåga och social kompetens. Vi vill att du är nyfiken och ser möjligheter till förändringar/förbättringar.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-03-15
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1048
Kontakt
  • Enhetschef, Carin Hansson , 031- 343 50 05
Facklig företrädare
  • Naturvetarna, SACO, Nina Uhlebäck, 031- 343 68 76 / 076- 940 25 38
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-02-25

Tillbaka till lediga jobb