Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M2, Avdelning 5 Lidköping

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.

Beskrivning

Medicinavdelning 5 är en akutmedicinsk avdelning där patienter som drabbats av akut stroke, andra neurologiska sjukdomar, nydebuterad diabetes, KOL,  allmän internmedicinska åkommor och multisjuka äldre vårdas. Avdelningen indelas i 2 enheter en internmedicinsk med 10 vårdplatser och en strokeenhet med 11 vårdplatser. På avdelningen finns också en utbildningsenhet, där sjuksköterskestudenter, undersköterskestudenter och läkarkandidater får sin arbetsplatsförlagda utbildning tillsammans under handledning av sjuksköterskor, undersköterskor och läkare.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete som undersköterska på avd. 5 innebär bland annat att du ingår i teamet runt strokepatienten. Samarbetet med fysioterapeuter/arbetsterapeuter är en central del. Du förväntas arbeta personcentrerat där patienten blir person vars resurser tas tillvara, liksom att deras önskemål, behov och känslor respekteras. På avdelningen pågår flera utvecklingsprojekt i vilka du kommer att involveras, därför läggs stor vikt på ditt intresse för utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Undersköterske/omvårdnadsutbildning fördjupning akutsjukvård. Erfarenhet av utvecklingsarbete samt handledarutbildning är meriterande.

Övrigt

Kallelse för intervju kan komma att ske löpande under rekryteringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1046
Kontakt
  • Kristina Andersson, Enhetschef , 051085730
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0500-47 83 00
Publicerat 2019-02-12
Sista ansökningsdag 2019-03-05

Tillbaka till lediga jobb

Planerat underhåll

Söndagen den 24 februari kommer Varbi att vara stängt för sökande och rekryterare under 06.00-10.00. Detta på grund av ett ordinarie underhållsarbete på vår plattform för att ytterligare förstärka säkerheten och stabiliteten i Varbi.