Skaraborgs Sjukhus,Vo M5 Vuxenpsykiatri, Akutmottagningen

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Vill du arbeta på ett nytt sätt för patienten?

Skaraborgs sjukhus är bland de första i landet, utanför storstadsregionerna, att ha ett samarbete mellan psykiatrin och ambulansverksamheten för att kunna ge patienten den bästa möjliga bedömning och hjälp. Nu utökar vi detta samarbete till att gälla alla veckans dagar och därför behöver vi Dig! Vi kan erbjuda Dig ett roligt arbete som Du får vara med att utveckla och forma tillsammans med engagerade och kunniga sjuksköterskekollegor. 

Psykiatrin satsar på ett hållbart arbetsliv för Dig! Vi har en arbetstidsmodell som innebär att vi kvoterar kvällar och helger vilket betyder mer ledig tid och tid för återhämtning för Dig.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar tillsammans med en ambulanssjuksköterska i en psykiatrisk bedömningsbil. Du gör akuta psykiatriska bedömningar och hjälper patienten på plats i hemmet och/eller lotsar till rätt vårdnivå. Du bistår ambulanssjuksköterskan vid somatiska bedömningar och åtgärder.  

När du inte arbetar i bedömningsbilen, arbetar du på den psykiatriska akutmottagningen. 

Den psykiatriska akutmottagningen är öppen för telefonrådgivning och besök för vuxna. Patienten kan söka på egen hand till Akutmottagningen eller utifrån bedömning av annan vårdinstans.

Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden i nära samarbete med andra sjuksköterskor och professioner. Du ansvarar för planeringen och samordningen för den enskilde patientens vård. Du följer patienten genom hela besöket från triagering, läkarsamtal till ställningstagande av fortsatt vård och behandling.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av psykiatrisk vård. Specialistutbildning i psykiatri är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och Du ska ha intresse av att arbeta med psykiatriska patienter och deras behov.

Du skall vara flexibel, ha god samarbetsförmåga samt vara trygg i ett självständigt arbete. 

Övrigt

Vi intervjuar löpande.

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin begär vi alltid utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 38,25 tim/vecka, 100%
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1044
Kontakt
  • Annika Tshibanda Enhetschef, tel : 070 0822241 eller 0515-87656
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500 - 43 19 36
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-03-11

Tillbaka till lediga jobb