Skaraborgs Sjukhus, Vo M5, Psykosenhet

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Enheten är en akutavdelning med 16 vårdplatser för patienter med psykosdiagnos. Vanligt är att patienterna initialt vårdas enligt "Lagen om psykiatrisk tvångsvård" (LPT).

Psykosvårdkedjans team i heldygnsvård består bland annat av läkare, psykolog, sjuksköterska, skötare, arbetsterapeut och kurator som  arbetar mot avdelningen med utredningar och behandling.

Till avdelningen är ett mellanvårdsteam knutet för de patienter som behöver extra stöd efter utskrivning. Psykosavdelningen har nära samarbete med arbetsterapin och socioterapin.

 Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med övrig vårdpersonal för en effektiv och bra behandling och utslussning av patienter.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete med den enskilde patienten i centrum.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare. Erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård är meriterande. Som person är du flexibel och har ett gott bemötande mot patienter och anhöriga, såväl som mot kollegor. Du är självständig men uppskattar samtidigt de styrkor som ett gott samarbete medför. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet, kunskap och personlighet berikar verksamheten.

Vid tillsättning inom psykiatrin begär vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan hanteras av arbetsgivaren.

Vi intervjuar löpande, sök redan idag!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 37 tim/vecka, 100 %
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1041
Kontakt
  • Lenita Hägg, enhetschef, 0702-114949
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0515-87000
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-03-04

Tillbaka till lediga jobb