Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Område 3, Ortopedi, Avdelning 16

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

På avdelning 16 vårdar vi patienter i alla åldrar, från barn och uppåt som är i behov av ortopedisk rygg- eller tumörkirurgi. Vi vårdar även patienter med multipla ortopediska skador efter trauma. Vi har huvudsakligen planerad vård, men viss akut verksamhet förekommer. På avdelningen finns en dagvårdsverksamhet för de patienter som är i behov av ortopedisk vård och behandling under dagtid. Som högspecialiserad avdelning vårdar vi patienter från hela Västra Götaland. Verksamheten har även riksuppdrag för sarkompatienterna.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

Vår avdelning erbjuder ett varierat och spännande arbetsfält, där du får möjlighet att växa och utvecklas med arbetsuppgifterna. Avdelningen har en receptarie anställd som arbetar nära sjuksköterskorna. Hos oss får du en individuellt anpassad bredvidgång utifrån dina behov. Verksamheten erbjuder betald specialistutbildning inom ortopedi/kirurgi.

Som sjuksköterska har du medicinskt ansvar och övergripande ansvar för planeringen av patienternas omvårdnadsbehov.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 88,83 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1036
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Jenny Wiklund , 076- 138 83 23
  • Vårdenhetschef, Anita Olsson , 076-138 79 42
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson , 031- 343 16 08 eller 073- 331 49 42
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-02-23

Tillbaka till lediga jobb