Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K2, Palliativ vård

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa. Vi arbetar långsiktigt och systematiskt för att ge patienterna en säker vård och våra medarbetare en utvecklande och trivsam arbetsplats.
Västra Götalandsregionens vision är Det goda livet.

Palliativa avdelningen Skaraborgs Sjukhus Skövde

Vi vill bli fler!

Om arbetet

Arbetet hos oss är utmanande och omväxlande, stundom tungt men oerhört meningsfullt och givande. För oss är det viktigt att arbeta med utveckling och ständiga förbättringar för att kunna erbjuda den bästa vården för våra patienter, såväl som en stimulerande arbetsmiljö för våra medarbetare.

Vi erbjuder

Hos oss har vi en stark, genuin teamkänsla med våra kollegor och vi som jobbar här älskar vårt jobb! Alla har en viktig uppgift och vi känner att vi gör skillnad varje dag. Vi satsar mycket på personlig utveckling genom att tid för detta finns inplanerat i schemat.

Just nu ger vi också ett extra lönetillägg på 1 500kr/månad till dig som är legitimerad sjuksköterska och börjar hos oss.

Om du vill gå vidare i karriären kan du bland annat vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska inom palliativ vård och onkologi, eller gå handledarutbildning och högskoleutbildningar inom till exempel palliativ vård och smärta.

Vi söker

Fler kreativa, godhjärtade, skickliga och omtänksamma sjuksköterskor som gillar att jobba i en lärorik och inspirerande miljö tillsammans med oerhört kompetenta kollegor. Trivsel och gemenskap med kollegor är A och O för att ha nöjda medarbetare. Med det följer också en ännu bättre och säkrare vård för patienterna. Vi vill att du som arbetar hos oss ska känna att du gör skillnad varje dag.

Godkänd sjuksköterskeexamen är ett krav för tjänsten och har du några års arbetslivserfarenhet är det meriterande. Stor vikt kommer också att läggas på personlig lämplighet.

Läs en mer detaljerad beskrivning om att arbeta på den palliativa avdelningen i Skövde här: http://www.vgregion.se/ledigajobbpalliativa

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1033
Kontakt
  • Bibbi Zajdel, Enhetschef Palliativ vård, 0500-47 85 25
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-43 19 36
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-03-11

Tillbaka till lediga jobb

Planerat underhåll

Söndagen den 24 februari kommer Varbi att vara stängt för sökande och rekryterare under 06.00-10.00. Detta på grund av ett ordinarie underhållsarbete på vår plattform för att ytterligare förstärka säkerheten och stabiliteten i Varbi.