Neurolog- och rehabiliteringskliniken, Vårdenhet för rehabiliteringsmedicin

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Beskrivning
Neuro- och Rehabiliteringskliniken vid Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS), Borås, ansvarar för att vårda, medicinskt behandla och rehabilitera patienter med övervägande somatiska och kognitiva funktionshinder vilka har förvärvats genom skada eller sjukdom. Verksamheten är indelad i geriatrisk rehabilitering och rehabiliteringsmedicin.

På avdelningen har vi 16 platser för dygnet runt vård. Patienterna är oftast i arbetsför ålder som efter skada eller sjukdom har funktionshinder som exempelvis traumatiska hjärnskador, ryggmärgsskador, frakturer efter trafikolyckor, MS, stroke, amputationer och reumatologiska sjukdomar.

Vi arbetar i team tillsammans med läkare, arbetsterapeut, sjukgymnast, kurator, logoped och psykolog.

Arbetstid
Natt enligt schema och vikariat tom 2020-05-03

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska och har arbetat i minst 2 år. Det är meriterande om du har erfarenhet av rehabilitering/andningsvård såsom trach, ventilator sedan tidigare. Du har ett uttalat intresse för patienter med rehabiliteringsbehov, erfarenhet av rehabilitering/ andningsvård samt reumatologi är meriterande. Eftersom vi arbetar i tvärprofessionella team är det viktigt att du kan arbeta med olika yrkeskategorier. Vi arbetar med ständiga förbättringar och av stor vikt gäller det att du har förmågan att se helheten, du är flexibel och trivs med att ständigt förbättra verksamheten.

Avdelningen är en utbildningsvårdsavdelning och tar emot sjuksköterskestudenter. För oss är det viktigt att kunna bemöta både patienter och anhöriga utifrån deras, ibland mycket svåra, förutsättningar. Detta innebär att du har en empatisk framtoning och är lyhörd och engagerad i det som händer på avdelningen/SÄS/Vgregionen

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1026
Kontakt
  • Margaretha Costinger, vårdenhetschef , 033-616 21 27
Facklig företrädare
  • Ann-Marie Pettersson, Kommunal , 033-616 20 37
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Tillbaka till lediga jobb