Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Administrativa enheten Onkologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Ta chansen att börja arbeta som kanslist på Onkologen!

Vill du arbeta på en fartfylld arbetsplats där du kan utvecklas i din yrkesroll? Söker du ett varierande arbete? Då kan du vara vår nya kollega! 

Om verksamheten

Administrativa enheten är en servicefunktion åt hela verksamhetsområdet Onkologi med verksamhet på Sahlgrenska, Östra och Södra Älvsborgs sjukhus. Nu söker vi medarbetare till vår administrativa enhet, Onkologi.  På Administrativa enheten arbetar både kanslister och medicinska sekreterare. Vi är cirka 30 medarbetare. Vi har en bra mix av medarbetare och har en varierad kompetens inom gruppen där vi lär oss av varandra.

Som kanslist hör du organisatoriskt till Administrativa enheten. Du träffar regelbundet dina kollegor som arbetar på andra mottagningar och avdelningar och ni har samma chef. Det är bra att kunna hålla sig ständigt uppdaterad inom sin profession och utbyta erfarenheter. Om du vill kunna utvecklas i din yrkesroll har du kommit helt rätt.

Om arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande innehållande receptionsarbete, telefonkontakter, posthantering och diverse registreringar i våra system.

Om kvalifikationer

Personliga egenskaper som eftersträvas är förmåga att självständigt organisera sitt arbete, kunna prioritera och tycka om när det är mycket att göra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av våra journalsystem Melior och Elvis. Har du någon bakgrund inom sjukvården är detta meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1019
Kontakt
  • Enhetschef Monica Persson, 0702-576201
  • Sektionsledare Anki Ytterby , 031-3427773
Facklig företrädare
  • Vision, Sonja Oldvén , 0700-822810
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-02-17

Tillbaka till lediga jobb