NU-sjukvården, Område III, Barn- och ungdomsklinik, Avdelning 23

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Är du kreativ och initiativrik? Vill du ha ett arbete där du varje dag kan göra skillnad för barn och ungdomar? Då är avdelning 23 rätt arbetsplats för dig!

Det "lilla" sjukhuset i sjukhuset
Avdelning 23 är en barn- och ungdomsavdelning med 21 vårdplatser för patienter i åldern 0-18 år. Vi arbetar enligt Children Center-principen, vilket innebär att alla barn och ungdomar oavsett diagnos vårdas på avdelningen. Vi har många olika specialiteter på avdelningen och tillsammans arbetar vi utifrån en helhetssyn där barnet och dess föräldrar alltid är i centrum.

På avdelningen arbetar läkare, barnsjuksköterskor, sjuksköterskor och barnsköterskor i par vård, vi har även psykolog, kurator, sjukgymnast knutna till avdelningen. Till avdelningen hör också Lekterapi och skola med lekterapeuter och lärare.

Din roll som barnsköterska hos oss
Förutom att du får arbeta med något så betydelsefullt som barnsjukvård så erbjuder vi dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Vi är en klinik med ett brett utbud och stor variation, vilket innebär att det finns goda möjligheter till personlig utveckling.

Arbetet som barnsköterska består av att vårda barn och ungdomar i åldern 0-18 år under deras vistelse på avdelningen. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete samt stöd av kompetenta och erfarna medarbetare. 

Kvalifikationer
Barnsköterska/undersköterska, omvårdnadsprogrammet med inriktning/påbyggnad sjuka barn eller likvärdig utbildning. Erfarenhet inom barnsjukvård är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen till en trivsam arbetsplats!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1016
Kontakt
  • Lillemor Forsberg, Avdelningschef, 010-435 02 32
  • Susanne Bengtsson Lund, Enhetschef, 010-435 02 44
Facklig företrädare
  • Susanne Pettersson, Kommunal, vxl 010-435 00 00
  • Ann-Liz Andersson, Kommunal, vxl 010-435 00 00
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-02-25

Tillbaka till lediga jobb