Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Bemanningsservice

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du legitimerad sjuksköterska med bred erfarenhet av sjukhusvård inom somatik och önskar vidareutveckling samt mer flexibilitet - då är det dig vi söker! Varmt välkommen till Bemanningsservice, Sahlgrenskas interna resursorganisation!

Vilka är vi?

Bemanningsservice är Sahlgrenska Universitetssjukhusets interna resursorganisation. Vi stöttar upp med engagerade och professionella medarbetare, främst vid akut korttidsfrånvaro. På avdelningarna fyller våra medarbetare en betydande roll i att förvandla frånvaro till närvaro.

Vad erbjuder vi?

Som sjuksköterska på Bemanningsservice ambulerar du mellan ett flertal olika somatiska avdelningar. Därmed ges du möjlighet till meriterande kompetensutveckling med stor variation i arbetsmiljö, verksamheter och arbetsuppgifter. Som kompensation för din gedigna erfarenhet och breda kompetens erbjuder vi dig ett lönetillägg. En utsedd enhetschef finns nära till hands för dig under hela arbetets gång.

Vi erbjuder dig även stor flexibilitet då dina arbetspass bokas in sju dagar i förväg. Detta ger dig utrymme att skapa arbetstider utifrån dina förutsättningar och önskemål. Att själv få styra över sitt schema och samla erfarenhet från varierande avdelningar är något som uppskattas högt av våra medarbetare.

Vem söker vi?

Vi söker dig som trivs med att vara där det händer och frodas av en föränderlig arbetsmiljö. Du är trygg och självständig i din yrkesroll med ett stort engagemang i ditt uppdrag. Du är säker i ditt ledarskap, har en god samarbetsförmåga samt en öppensinnad inställning inför nya miljöer och arbetsgrupper. Flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet är en förutsättning då du representerar Bemanningsservice i ditt arbete på olika avdelningar.

Du är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av somatisk sjukhusvård. Meriterande är erfarenhet av akutsjukvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1001
Kontakt
  • Enhetschef, Anna Öwrin, 031-343 29 01
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Matilda Eriksson, 070-082 47 61
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Tillbaka till lediga jobb