Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Infektion, Avdelning 304

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du arbeta med kompetenta medarbetare och ha ett omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll? Vill du arbeta med patienter i alla åldrar och i en positiv arbetsmiljö med humor och god laganda? Vill du få goda kunskaper om infektionssjukdomar, vårdhygien och smittskydd? Vill du vara med och forma framtidens infektionssjukvård i en allt mer globaliserad värld? Ta chansen att börja arbeta på infektionskliniken!

Infektionskliniken har ett ansvar för hela Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU) att bedriva infektionssjukvård, undervisning, forskning och utveckling. Avdelning 304 är en allmän infektionsavdelning. Här vårdas alla infektionssjukdomar. Då vi har isoleringsvård förekommer inte överbeläggningar.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?

- Goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder bland annat en internutbildning i infektionssjukvård och infektionssjukdomar till sjuksköterskor.
- Vi lägger önskeschema i ISP.
- Vi arbetar ständigt med att förbättra arbetsvillkoren för alla som arbetar hos oss.

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en infektions/isoleringsavdelning. På infektion vårdas patienter med många olika typer av diagnoser såsom pneumoni, endocardit, hiv och sepsis men även isoleringskrävande sjukdomar som gastroenterit, tuberkulos och infektioner med multiresistenta bakterier. Även patienter där misstanke om tropiska sjukdomar föreligger. Både kroniska och akuta sjukdomstillstånd.

Patienterna kommer från många olika kulturer och samhällsgrupper. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi erbjuder en strukturerad arbetsplatsintroduktion och anpassad bredvidgång. Du arbetar i team med undersköterska, läkare och andra professioner runt patienten för att bidra till högsta möjliga kvalitet för den enskilda patienten.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning och/eller handledarutbildning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det även tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 93,75%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/893
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Maria Wikingsson, 031-343 52 93
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Lovisa Thedeen, 031-343 43 10
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Tillbaka till lediga jobb