Folktandvården, Specialistkliniken för käkkirurgi Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet
Tjänsten är ett vikariat på 1 år med möjligheter till förlängning. Arbetet består främst av administrativa uppgifter, där du kommer att ha tät kontakt med medarbetarna på kliniken och ett nära samarbete med vår operationskoordinator, samt vara ett stöd till Klinik- och Gruppchef.

I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå:

  • Schemaläggning

  • Hjälpa till att lösa akut uppkomna schemaluckor

  • Semesterplanering

  • Kom o Gå, självservice och Heroma,

  • Undervisa ny personal i Självservice och informera om nyheter.

  • Planera nya medarbetares introduktion- information, schema, handledare, skåp, behörigheter mm.

  • Faktura hantering

  • Protokollskrivning vid olika möten

Om dig
Du har erfarenhet av Folktandvården som tandsköterska, receptionist, administratör eller likvärdigt.

Vi tror att för att trivas i rollen:
Behöver du tycka om att ha en central roll och att vara den som många vänder sig till.
Du tycker om problemlösning, är flexibel och serviceinriktad. Du är bra på att lyssna och har lätt för att samarbeta med andra. Du ska vara tydlig, självgående och kunna strukturera och prioritera om, när det behövs. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, tar egna initiativ och vill bidra med hela din kompetens. En händelserik miljö inspirerar och motiverar dig, du har god överblick och ligger ofta steget före.
Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. Det är viktigt att du har ett medmänskligt perspektiv gentemot både patienter och dina arbetskamrater.  Du vill gärna leverera god service till alla på kliniken.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om oss
Kliniken är belägen på Odontologen inom kliniken bedrivs allt ifrån högspecialiseradvård i samarbete med Sahlgrenska universitetssjukhus till dentoalveolär- och implantatkirurgi. Vi bedriver patientnära forskning och utveckling med fokus på ortognat och rekonstruktionskirurgi. Vi bedriver även handledning av ST-tandläkare, utbildning av tandläkarstudenter och kursverksamhet. 

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Specialistkliniken för käkkirurgi har 9 behandlingsrum. Sammanlagt är vi drygt 40 medarbetare fördelat på Specialister, ST-tandläkare, Tandläkare, Tandsköterskor, m.m  
Klinikens öppettider är 07.30-16.15 måndag till fredag.

Om rekryteringsprocessen
Efter ansökningstidens slut gör gruppchefen ett urval av de sökande och kallar till  intervju på kliniken. Intervju är planerade att hållas V 11 och V 12.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/674
Kontakt
  • Annika Ljunggren Gruppchef, 0104417750
Facklig företrädare
  • Vision: Mari Liepins, 0730 60 25 40
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-02-26

Tillbaka till lediga jobb