Närhälsan Gamlestadstorget jourcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Ibland behöver man vård utanför vårdcentralens tider, då finns jourcentralen. Vi tar emot akut sjuka patienter som inte kan vänta tills vårdcentralen öppnar dagen efter.

Eftersom en av våra sjuksköterskor har valt att gå vidare söker vi nu en ny medarbetare som skulle passa in i vårt team.

Om oss

Närhälsan Gamlestadstorget jourcentral är en kvälls- och helgöppen jourmottagning, belägen i Gamlestadens fabriker. Tillsammans med dig bildar vi en arbetsgrupp som präglas av hög kompetens och ett stort engagemang. Vi är måna om varandra och har ett nära samarbete över yrkesgränserna. Humor och god teamanda är viktigt för oss, vilket speglar sig i vår arbetsmiljö. Du kommer till en positiv och utvecklande arbetsplats med korta beslutsvägar.

Om arbetet

Som sjuksköterska på jourmottagning erbjuds ett spännande och givande arbete. Du får ett omväxlande arbete med bland annat triagering och mottagningsarbete, men även övriga arbetsuppgifter vanligt förekommande på jourcentral. Du fungerar även som stöd till övriga yrkesgrupper på mottagningen.

Du kommer få en individuellt anpassad bredvid gång när du börjar hos oss.

Om dig

Du skall vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Har du erfarenhet från mottagningsarbete i primärvård är detta meriterande.

Vi letar efter en självständig och mycket kundorienterad person som innehar en naturlig trygghet i sin profession och kan prioritera i akuta situationer. Rätt person innehar stor lust, glädje och driv till att medverka i att utveckla våra jourcentraler. Denne är också prestigelös, gillar att lösa problem, tar ansvar för teamet i stort och ser till hela verksamhetens behov.

Varm välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60 - 100 % enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/640
Kontakt
  • Malin Samuelsson, Enhetschef, Tfn 0762 - 33 18 02
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2019-01-28
Sista ansökningsdag 2019-02-18

Tillbaka till lediga jobb