Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Barnfysiologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Är du den kollega vi saknar till vårt team? Vi behöver förstärkning och söker nu dig som vill utveckla dig inom barndiagnostik.

På Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg finns kompetensen att utföra de allra mest avancerade behandlingar och ingrepp som dagens medicinska utveckling tillåter. Vi ligger också i framkant när det gäller forskning och utveckling. Barnfysiologen på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus är den enda klinisk fysiologiska enheten i landet som enbart inriktar sig på barndiagnostik. Vi är en forskningsintensiv klinik och bedriver forskning på bred front i nära samarbete med våra kliniker. Du som börjar hos oss kommer till ett engagerat team, där både läkare och biomedicinska analytiker har hög kompetens. Vi har ett gott samarbete både inom vår sektion och med våra kliniska kollegor inom barnsjukvården.

Nu söker vi dig som är specialistläkare i klinisk fysiologi eller bild- och funktionsmedicin med intresse för barndiagnostik.

Låter det intressant så här långt? Läs vidare om vad vi kan erbjuda dig!

Vår klinik har en bred lung- och arbetsfysiologisk verksamhet med allt från spädbarnsspirometri till sömnlab, avancerad mag-/tarmdiagnostik samt ett stort fokus på njurdiagnostik inklusive urodynamik. Avdelningen har nuklearmedicinsk verksamhet med en egen gammakamera och hotlab. Kärldiagnostik är ännu en mindre del av den kliniska verksamheten, men ett välutrustat kärlforskningslab med spetsforskning finns.

Vi söker dig som är som tillsammans med oss vill vara med och utveckla och driva verksamheten framåt för att möta morgondagens patientbehov och för att kunna bedriva en barnfysiologisk diagnostik i toppklass. Vi vill ta till vara din kompetens och samtidigt ge dig goda förutsättningar och möjligheter till fortbildning, forskning och undervisning.

Vi hoppas att du vill bli en del av vår spännande verksamhet och tillsammans med oss se fram emot ett nytt Barnsjukhus med beräknad inflyttning 2020!

Följ gärna länken för att se filmen om det nya barnsjukhuset: https://www.youtube.com/watch?v=8KOb_t_Llsc

Är du nyfiken och vill veta mera om tjänsten eller annat så tveka inte att höra av dig till oss! Finns intresse av att kombinera tjänsten med annat uppdrag som till exempel ALF-tjänst eller arbete på annan klinik inom SU/VGR är det en möjlighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Indviduell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/495
Kontakt
  • Verksamhetschef, Eira Stokland, 073- 688 95 20
Facklig företrädare
  • SACO, Liz Ivarsson, 031- 343 82 52
Publicerat 2019-01-30
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Tillbaka till lediga jobb