NU-sjukvården, Område II, Ortopedklinik, Avdelning 52

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vi söker nu sjuksköterskor som är genuint intresserade av att jobba med äldre människor och som vill bli en del av vårt härliga GOA team på avdelning 52. Är det du som är vår nya kollega?


Avdelning 52 – Geriatrisk ortopedi (GOA)
Avdelning 52 hör till NU-sjukvårdens ortopedklinik och är specialiserad på rehabilitering av äldre patienter med ortopediska skador och sjukdomar. Vi är ett spännande verksamhetsområde där kirurgisk och medicinsk expertis samverkar för att kunna ge patienten den bästa tänkbara vård. De flesta av våra patienter vårdas efter benbrott på höfter, lårben eller bäcken samt efter amputation.

Sammanlagt har avdelningen 20 vårdplatser och vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. Vi är en arbetsgrupp med god sammanhållning och stark teamkänsla, där vi lär av varandra och alltid tar vara på patientens delaktighet i vårdens processer.


Om tjänsten
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av att vara med och påverka ortopedens fortsatta utveckling, som redan idag ligger i framkant. Sammanlagt arbetar idag cirka 200 drivna och engagerade medarbetare på kliniken.

Vi vet att nöjda medarbetare främjar en god arbetsmiljö med högre patientsäkerhet. Vi lägger därför stor vikt vid kompetensutveckling, reflektion och möjlighet till återhämtning. Som sjuksköterska arbetar du därför 80% kliniskt, får 10% betald tid för utbildning och 10% betald tid för återhämtning. Vi tror att detta arbetssätt ger dig bra förutsättningar att utvecklas i din yrkesroll, där du kan känna dig mer nöjd med din arbetsinsats.

Är du nyanställd har vi dessutom ett mentorskapsprogram där du får stöttning och kan "bolla" frågor så länge du behöver.


Om dig
För att du ska trivas hos oss bör du som person vara flexibel i ditt arbete och ha ett positivt synsätt vad gäller utvecklingsarbete. Att du har en god samarbetsförmåga med såväl kollegor som patienter ser vi som en självklarhet, likväl som det faller dig naturligt att bemöta medmänniskor på ett positivt och vänligt sätt.


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personliga lämplighet.


Kliniskt basår
Som nyexaminerad sjuksköterska ingår du i NU-sjukvårdens kliniska basår. Det kliniska basåret är en satsning för att ge nyexaminerade sjuksköterskor en bra start i arbetslivet. Du får bättre möjligheter att utvecklas i din profession och bygga upp en yrkesidentitet genom introduktion, seminariedagar och yrkeshandledning.


Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.


Vi ser fram emot din ansökan!


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/475
Kontakt
  • Avdelningschef Anna-Lena Eklund, tfn 010-435 00 00
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Rosita Gustavsson, tfn 010-435 05 20
Publicerat 2019-01-29
Sista ansökningsdag 2019-02-26

Tillbaka till lediga jobb