Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Vill du bli en del av det nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen? Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum. Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.

Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Beskrivning

Geriatrik- och rehabiliteringskliniken, är en akutklinik där det ingår två vårdavdelningar (sjukhusets strokeenhet och ortopedisk rehab), samt Rehabenhet som består av smärt- och ljusbehandlingsenhet, AVH-team (Avancerad Vård i Hemmet), arbetsterapi, sjukgymnastik, kurator och logoped. I kliniken ingår också ett sekretariat med 6 läkarsekreterare samt en läkargrupp.

Avdelning 6 är sjukhusets strokeenhet med 22 vårdplatser för vård och rehabilitering av strokepatienter och internmedicinska patienter. Avdelningen ingår i akutkedjan och har intag dygnet runt, alla veckans dagar. Vi söker nu en sjuksköterska som tillsammans med oss vill vara med att utveckla omhändertagandet av patienterna och vårdprocesserna på vår avdelning.

Arbetsuppgifter

Sjuksköterskan arbetar i team tillsammans med undersköterska, paramedicinare och ansvarig läkare. I arbetsuppgifterna ingår för befattningen sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer


Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård. Kunskap och erfarenhet av strokesjukvård och geriatrik är meriterande. Du ska ha intresse av att arbeta i team såväl som med självständiga arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 62,61%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2731
Kontakt
  • Maria Berglund, bitr. vårdenhetschef, 0303-989 46
Facklig företrädare
  • Marie H Thielen, vårdförbundet, 0303-985 36
Publicerat 2013-07-26
Sista ansökningsdag 2013-08-11

Tillbaka till lediga jobb