Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Barn- och ungdomspsykiatrin arbetar med att bedöma, utreda och behandla barn och ungdomar med psykisk ohälsa eller som riskerar att drabbas av psykisk ohälsa. BUP Skaraborg har 15 kommuner inom sitt upptagningsområde. Vi har fyra öppenvårdsmottagningar för barn 7-18 år, en öppenvårdsmottagning 0-6 år, en slutenvårdsavdelning, mellanvård, akutmottagning samt en neuropsykiatrisk utredningsmottagning. Öppenvårdsmottagningen i Falköping består för närvarande av tre psykologer, en PTP-psykolog, en kurator, en sjuksköterska, en barnpsykiater, en teamsekreterare samt en enhetschef.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du med bedömning och behandling av barn och ungdomar samt medicinska uppföljningar. Arbetet innebär också ett visst ansvar för enhetens väntelistor och patientflöden. I stor utsträckning arbetar du i team med övriga personer på enheten. Vi har också ett nära samarbete med alla professioner och enheter inom BUP, samverkan med skola, socialtjänst, habilitering och hälsa, barn och ungdomsmedicin m.fl.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatri eller barn. Steg 1 utbildning eller erfarenhet av arbete med barn med psykisk ohälsa eller psykiatri är meriterande. Vi ser gärna att du är en flexibel och kreativ person med god förmåga att organisera och prioritera. Vi har ett gott arbetsklimat och engagerade medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.


Övrigt

Då vi inom psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerhet högt, har vi en rutin i samband med anställning som innebär att vi begär utdrag ur misstanke- och belastningsregiostret på alla personer som erbjuds anställning hos oss.

Då anställningen tillhör BUP Skaraborg kan det under semesterperioderna förekomma tjänstgöring på annat ställe inom verksamheten.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka, 100 %
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2723
Kontakt
  • Anna-Karin Asp, enhetschef , 0515 - 870 72
  • Angelica Sjögren, sjuksköterska, 0515 - 870 70
Facklig företrädare
  • Anette Sannerfors, Vårdförbundet, 0500 - 43 20 66
Publicerat 2013-07-25
Sista ansökningsdag 2013-08-29

Tillbaka till lediga jobb