Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Alingsås lasarett är ett akutsjukhus med närsjukvårdsuppdrag och en regional aktör inom specifika medicinska områden. Sjukhuset erbjuder hälso- och sjukvård dygnet runt i samarbete med andra vårdaktörer. Genom moderna arbetssätt och effektivt nyttjande av resurser ska sjukhuset öka tillgängligheten för patienter i närområdet och i Västra Götalandsregionen. Alingsås lasarett har cirka 750 anställda.

Alingsås lasarett är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus.

Kliniken för akutmottagning och administration består av akutmottagningen, bemanningsservice, logopedimottagning och sekretariat.
Alingsås lasaretts Akutmottagning för medicin/kirurgi/ortopedi/urologi är öppen alla dagar
kl 08.00-21.00. Här arbetar sjukhusets specialistläkare, ST-läkare och AT-läkare.

Sekretariatet ger stöd och service till övriga enheter så att sjukhuset kan fullgöra sitt uppdrag och bedriva en effektiv vårdverksamhet

Beskrivning
Sekretariatet ingår i verksamhetsområdet Administation och Service och är en sammanhållen organisation med tydlig identitet och hög kompetens. Inom enheten arbetar drygt 50 medarbetare indelade i team, som servar avdelningar, mottagningar och centralreceptionen med administrativt utbildad personal. Enheten ansvarar även för systemadministration och supporten i Elvis, Melior och Kundrad samt arbetar som sekreterare för verksamhetscheferna.

Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter omfattar journalskrivning i Melior, utskrift av brev, intyg, remiss, diagnos- och åtgärdsregistrering samt många andra stimulerande administrativa uppgifter.

Kvalifikationer
Vårddokumentationsutbildning/Medicinsk sekreterarutbildning. Vi söker dig som tycker om att arbeta både självständigt och i team, har god social kompetens, är flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad.

Vi förespråkar mångfald i vår rekryteringsprocess.

Arbetstid
Schemalagd arbetstid där kvälls- och helgtjänstgöring kan bli aktuell.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2694
Kontakt
  • Susanne Kjellberg, Avdelningschef,, tfn 0322-22 70 92
Facklig företrädare
  • Birgitta Puke-Dib, Vision,, tfn 0322-22 60 00
Publicerat 2013-07-22
Sista ansökningsdag 2013-08-30

Tillbaka till lediga jobb