Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

I verksamhetsområde kirugi ingår onkologimottagning i Lidköping och Skövde. Det är till Skövde som vi nu söker en ny medarbetare. Onkologimottagningen är en del i palliativt vårdteam onkologi, där ingår också palliativa teamet och det planeras för en slutenvårdsavdelning med 8 vpl som beräknas stå klar om ca ett år. Vid avdelningens tillkomst är tanken att integrera öppenvården och slutenvård.

Arbetsuppgifter

Vid onkologimottagningen ges olika onkologiska behandlingar. Det är en sjuksköterskeledd mottagning, sjuksköterskan gör medicinska bedömningar utifrån PM, bokar patienter, ger behandlingar, tar prover och har telefonkontakter där rådgivning och stödsamtal ingår. Sjuksköterskan medverkar vid läkarbesök hos onkolog som arbetar på mottagningen ett par  dagar/v. Sjuksköterskan är kontaktsjuksköterska för patienten under den tid som patienten går på onkologimottagningen för behandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska som jobbat i några år. Du är trygg i Din sjuksköterskeroll. Du tycker om att arbeta självständigt, göra egna bedömningar och kan ta egna beslut. Vi ser gärna att Du har erfarenhet från arbete med att ha vårdat svårt sjuka. Tidigare arbete med cytostatika eller arbete med andra likvärdiga medicinska behandlingar är meriterande. Du bör ha lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta både individuellt och i team. Intresse av palliativ vård och vilja att bidra till att utveckla och förbättra vår verksamhet värderas. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vid den palliativa slutenvårdsavdelningens tillkomst kommer Du att rotera mellan avdelningen och onkologimottagningen i tjänsten. Idag är rotationsintervallen ännu inte fastställda.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2663
Kontakt
  • Enhetschef: Brigitte Zaidel (Kontaktperson är inte anträffbar innan 130819.), 0500-47 85 25
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet: , 0500-43 19 36
Publicerat 2013-07-16
Sista ansökningsdag 2013-08-26

Tillbaka till lediga jobb