Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

På AK-mottagningen (antikoagulationsmottagningen) arbetar specialutbildade sjuksköterskor med särskild kunskap om blodförtunnande medicinering. AK-mottagningen har också en medicinskt ansvarig läkare. AK-mottagningen är en del av medicinmottagningen där även diabetesmottagningen, endokrinologmottagningen och allmän internmedicin ingår.

Arbetsuppgifter

Sjuksköterskan arbetar självständigt med dosering av Waran och andra blodförtunnande medel i Journalia som är en elektronisk patientjournal. I det dagliga arbetet ger sjuksköterskan råd till patienter och anhöriga, har egna patientbesök, meddelar patienter och/eller distriktssköterska nya ordinationer brevledes eller via telefon/fax  m.m.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med ett par års erfarenhet. Vi ser gärna att du har utbildning inom blödning- och trombossjukdomar  eller erfarenhet från AK-mottagningsarbete.
Du ska vara självständig och ansvarstagande, ha ett gott patientbemötande samt en god förmåga att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2659
Kontakt
  • Enhetschef: Anette Löw-Larsen, 0500 - 43 25 99
  • Enhetschef: Tommy Fredriksson, 0500 - 43 15 11
  • Sjuksköterska: Lena Johansson, 0500 - 47 82 46
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-43 19 36
Publicerat 2013-07-16
Sista ansökningsdag 2013-08-19

Tillbaka till lediga jobb