Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin Sahlgrenska, Avdelning 90 och 91

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker nu dig som vill arbeta på en fartfylld avdelning, där hög kompetens präglar verksamheten.

Avdelning 90 och 91 är en mycket viktig del av akutflödet på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, där de flesta patienter kommer direkt från akutmottagningen. Vi tar emot patienter med akuta tillstånd som exempelvis bröstsmärtor, hjärtsvikt, dyspné, infektion och förgiftning. Våra svårast sjuka patienter vårdas på vår IMA- intermediärvårdsavdelning. Vi som medicinsk akutvårdsavdelning, MAVA, tar även emot patienter från intensivvårdsavdelningarna inom sjukhuset och vi har också en viktig roll i Sahlgrenska Universitetssjukhusets katastrofberedskap.

Hos oss på avdelning 90 och 91 vill vi skapa värde för patienten genom att ge varje individ så effektiv vård som möjligt och på vår avdelning är ingenting omöjligt. Hos oss skall patienten alltid känna sig välkommen. Vi tycker det är viktigt med flexibilitet, hjälpsamhet och prestigelöshet och hos oss trivs vi som gillar utmaningar och ett högt tempo. Som undersköterska hos oss möter du många olika sjukdomstillstånd och lär dig mycket om medicinsk teknik. Vi har hög medicinsk övervakningsnivå och jobbar med ständigt lärande och utveckling.

Arbetsuppgifter

På avdelningen arbetar sjuksköterskor och undersköterskor i team och ger den bästa vården till våra patienter. Arbetet är mycket varierande och innebär mycket medicinsk teknik, eftersom våra patienter ofta kräver hög grad av övervakning. Vår avdelning är stor och välkomnande och vi är vana vid att ta emot nya medarbetare och studenter - hos oss känner man sig välkomnad och vi har ett öppet klimat i vår arbetsgrupp. Om du känner att du saknar tillräcklig kunskap kring någon uppgift så lär vi dig gärna.

Vi söker nu undersköterskor till MAVA och vi ser att du som söker gillar när det händer saker och drivs av utmaningar. Du trivs även med att arbeta i team där man på ett prestigelöst sätt hjälper varandra, lär varandra och lyfter varandra - vi tror på att alla hos oss har med sig egna unika kunskaper och egenskaper som är värdefulla.

Hos oss behöver dig som har ett lösningsfokuserat och flexibelt arbetssätt och du tycker om att samarbeta. Vi är stolta över vår avdelning och vill att du som är undersköterska skall vara med och bidra till att vi ger en vård i toppklass.

Förutom att du är utbildad till undersköterska och gärna har erfarenhet av arbete på sjukhus, så behöver vi dig som har en personlig mognad och är stabil. Du behöver också ha förmågan att kunna vara flexibel för att hitta bästa lösningen för varje patient.

Vill du bli vår nästa kollega? Vi intervjuar löpande så ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/234
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Marie Mannischeff, 031-342 83 88
  • Vårdenhetschef, Jan Berglund, 070-082 28 43
Facklig företrädare
  • Kommunal, Isabelle Yalcintas, 070-508 78 04
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-01-31

Tillbaka till lediga jobb