Ortopedmottagning, Ortopedkliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om verksamheten
Ortopedmottagningen i Borås har ca 16 000 besök per år. Mottagningen består av flera funktioner; sedvanlig läkarmottagning, telefonrådgivning, planeringsmottagning (operationsplanering), sjuksköterskemottagning (gipsbehandling mm) samt viss barnortopedisk verksamhet. På mottagningen arbetar både läkare, sjuksköterskor, undersköterskor i nära samarbete med läkarsekreterare, sjukgymnaster, arbetsterapeuter.
Enheten tillhör Ortopedkliniken som består av mottagningar i Borås och Skene samt två vårdenheter (Borås och Skene).

Om tjänsten
Som undersköterska på Ortopedmottagningen är dina huvudarbetsuppgifter att tillsammans med läkare, sjuksköterska och medicinsk sekreterare ta emot, förbereda patienter samt utföra ordinationer (t ex såromläggningar, gips/avgipsning, viss provtagning mm) som bestäms under läkarbesöket.
Du ingår i rotation till E51(ortopedisk vårdenhet) med tjänstgöring 2 helger av 5.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och stimulerande arbete där du kommer att ges möjlighet att vara delaktig i utvecklingen på både mottagningen och kliniken. Introduktionen anpassas efter behov.

Tjänsten är en visstidsanställning t o m 2019-08-31.

Din profil
Vi söker dig som är undersköterska, gärna med erfarenhet från ortopedi och/eller gipsbehandling.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, gott bemötande, praktiskt handlag samt ett positivt förhållningssätt till utvecklingsarbete.

Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/220
Kontakt
  • Hans Lundh, vårdenhetschef, 033-616 11 14
Facklig företrädare
  • Ulrika Syrén, Kommunal, 033-616 15 15
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-02-10

Tillbaka till lediga jobb