Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Skaraborgs Sjukhus Lidköping utgör en del av Skaraborgs Sjukhus (SkaS). Vården omfattar internmedicin, kirurgi, urologi, ortopedi, kvinnosjukvård, anestesi/operation/intensivvård, radiologi, arbetsterapi och sjukgymnastik. Vid sjukhuset finns även öppenvårdsmottagningar för barnsjukvård, ögon, öron-näsa-hals, hörsel- och dövverksamhet, barn- och ungdomspsykiatri, barn- och ungdomshabilitering samt laboratorium med blodcentral.

En rad förbättringsarbeten pågår på sjukhuset för att effektivisera och öka tillgängligheten, vilket bl.a. har medfört kortare väntetider och att vi har nått uppsatta mål rörande nöjda patienter, trots ett ökat patientinflöde.

Avdelning 6 är en medicinsk akutvårdsavdelning där vi tar emot, utreder och behandlar patienter med olika invärtesmedicinska sjukdomar.
Våra subspecialiteter är, blodsjukdomar, mag-/tarm- och leversjukdomar.
Vi har 22 vårdplatser och arbetar i vårdlag, vårdmodellen vi inriktar oss mot är Patinetnärmre vård.
Som en del av sjukhusets förbättringsarbete arbetar även avdelning 6 aktivt med ständiga förbättringar där alla medarbetare är delaktiga.

Arbetsuppgifter

På avdelning 6 arbetar Du med alla på en vårdavdelning förekommande arbetsuppgifter för en undersköterska, till exempel omvårdnad, provtagning och såromläggningar.
Patientsäkerhetsarbete så som förebyggande av trycksår, fall och undernäring är viktiga delar i arbetsuppgifterna.
Vi har individuell schemaplanering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd undersköterskeutbildning. Tidigare erfarenhet av yrket är meriterande.
Det är viktigt att du tycker om att arbeta med människor, både patienter och arbetskamrater och har lätt för att kommunicera. Du behöver vara stabil och självgående och ska alltid ha patientens bästa i fokus.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 85%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2607
Kontakt
  • Christina Dahlqvist Enhetschef , 0510-852 43
  • Birgitta Andersson Enhetschef , 0510-853 91
Facklig företrädare
  • Kommunal avd Vänerväst: , 0500-47 83 00
Publicerat 2013-07-09
Sista ansökningsdag 2013-08-05

Tillbaka till lediga jobb