Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset arbetar aktivt med kvalitet, förbättringar och patientsäkerhet. Vår fokus är patient- och kundorientering, ständiga förbättringar och allas delaktighet. Delar du dessa värderingar med oss och har vårddokumentationsutbildning, då är detta något för dig!

Din nya arbetsplats

Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt, utföra de vårdadministrativa arbetsuppgifter som efterfrågas, i enlighet med verksamhetens mål och behov.

Din arbetsplats kommer vara på en neonatalavdelning, avdelning 316, som är en intensivvårdsavdelning och som tar emot barn från hela Västra Götalandsregionen när de behöver specialistvård. Här vårdas för tidigt födda och fullgångna nyfödda sjuka barn. Här arbetar läkarsekreterare i nära samarbte med övrig vårdpersonal.

Vi erbjuder ett öppet och positivt arbetsklimat, bra gemenskap med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Det pågår ett ständigt förbättringsarbete för att utveckla verksamheten framåt.

Din roll

Vill du arbeta i en dynamisk och trivsam verksamhet där du som sekreterare kommer ha en viktig roll är du välkommen att söka denna tjänst. Som läkarsekreterare kommer du att arbeta med journaldokumentation med tillhörande registreringar, remisshantering, patientkonferenser, intyg och brev. Journaldokumentation sker i Melior via digital diktering och övrig patientregistrering i Elvis. I arbetet ingår även indexering av journalhandlingar till e-arkiv, posthantering, telefonservice och allmän administrativ service gentemot avdelningen. Arbetet är både självständigt och i team där du kommer ha stor möjlighet att utveckla dig och ditt arbete.

Kvalifikationer

Läkarsekreterarutbildning/Hälso- och sjukvårdsadministration är ett krav. Erfarenhet av arbete i Melior, MedSpeech och Elvis är meriterande.

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom känsla för service, ansvar, noggranhet och helhetsattityd. Vi söker dig som har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Du ska kunna ta egna initiativ och vara positiv till förändrings- och utvecklingsarbete. Arbetet kräver god prioriterings- och organisationsförmåga samt flexibilitet. Du ska också ha en god kommunikationsförmåga och ett gott bemötande. Vi värdesätter ett gott medarbetarskap för en bra arbetsmiljö och arbetsglädje. I övrigt tillämpar vi flextid och har friskvårdssubvention.

Välkommen att söka till oss!

På grund av semestertider kommer kontakt för eventuell intervju ske först under vecka 32.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2574
Kontakt
  • Enhetschef Ewa Carlsson, 031-343 57 68
  • Sektionsledare Anette Lindfors, 031-343 47 48
Facklig företrädare
  • Vision, Christina Lilja-Ingvarsson , 031-343 56 99
Publicerat 2013-07-05
Sista ansökningsdag 2013-08-16

Tillbaka till lediga jobb