Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska, Operation 6

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du arbeta i en arbetsledande position, inom en intressant specialitet och tycker det verkar inspirerande med patienter i alla åldrar? Då har du hittat rätt!

Vi på Operation 6 (Hand- och plastikoperation) opererar patienter med missbildningar, tumörer, skador, degenerativa förändringar och kroppsform som ger funktionella besvär. Inom vissa spetsområden är upptagningsområdet hela Sverige. Verksamheten bedrivs måndag till fredag. Vi opererar både vuxna och barn i alla åldrar. Verksamheten är bred och omväxlande, här utförs allt från dagkirurgi till rikssjukvård.

Vi kan erbjuda dig både intern och extern utbildning. Som operationssjuksköterska kommer du även att ha möjlighet att vara med och utveckla ett eget ansvarsområde.

Om arbetet

Hos oss kommer du att ha en tillsvidareanställning som operationssjuksköterska i grunden som kombineras med ett uppdrag på 50 % som sektionsledare, inom både hand- och plastikkirurgi.

Som sektionsledare arbetar du för ett gott arbetsklimat med en hög trivsel likaväl som med patientsäkerhet och en hög vårdkvalitet i enlighet med Sahlgrenska Universitetssjukhusets mål. Du ansvarar för arbetsledningen av det löpande arbetet på avdelningen i samarbete med vårdenhetschefen. Du arbetsleder på sektionen med ansvar för drift och fördelning av personal utifrån produktionsbehov. Du ska säkerställa att utförandet av arbete sker med hög kvalitet och i linje med föreskrifter och riktlinjer. Du ska vara delaktig i att skapa en god och diskrimineringsfri arbetsmiljö samt arbeta för att sektionens lång- och kortsiktiga mål uppnås.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operation. Tidigare erfarenhet av arbete i ledande befattning är meriterande. Vi ser att du som söker är bra på att samarbeta och tycker om att arbeta i team. Vi ser även att du är flexibel, självständig, ansvarstagande och trivs med varierade arbetsuppgifter. Du har en positiv syn på variationer i arbetsdagen. Tillsammans med dina kollegor vill du skapa den bästa vården för patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7908
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Mariana Munteanu, 072-237 43 10
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Louise Andersson, 070-310 42 43
Publicerat 2019-01-08
Sista ansökningsdag 2019-02-20

Tillbaka till lediga jobb