Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Beskrivning
Vara är en kommun med framåtanda som ligger mitt i Västra Götalandsregionen.

Här finns stort kulturutbud med bland annat Vara Konserthus och kulturskola, utbildningsmöjligheter och goda kommunikationer.

På Folktandvården Vara arbetar fyra tandläkare, fyra tandhygienister och sju tandsköterskor,På Folktandvården Grästorp arbetar 2 tandläkare,en tandhyginist och 3 tandsköterskor, som alla ser fram emot att träffa dig. Vi arbetar i fräscha lokaler i nybyggd klinik med modern utrustning och använder journalsystemet T 4.

Vi är måna om dej som medarbetare och erbjuder förmåner som uppmuntrar till god hälsa. Här får du bland annat individuell hälsokontroll, friskvårdskuponger för träning på fritiden, fri öppen hälso- och sjukvård med mera.

Vi söker dig som är engagerad och kvalitetsmedveten och vill ge god service till våra patienter.Dessutom stimuleras av att vara med och vidareutveckla kliniken.

Arbetsuppgifter
Som tandläkare hos oss arbetar du i team med övrig personal och sätter patienten främst. Här möter du alla åldersgrupper och alla typer av behandlingar. 

Kvalifikationer
Vi vänder oss till dig som är legitimerad tandläkare och som värdesätter kvalitet i det kliniska arbetet, såväl som i bemötandet av patienter.

Vi ser gärna att du har erfarenhet.  

Vi ställer stora krav på personlig lämplighet som en positiv attityd och social kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 timmar/vecka
Ort Vara7Grästorp
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2013/2559
Kontakt
  • Klinikchef Irena Pehrson, 0512-78 60 61
Facklig företrädare
  • TT Carina Bergman, 0505-183 90
Publicerat 2013-07-03
Sista ansökningsdag 2013-08-16

Tillbaka till lediga jobb